„Vilniaus prekyba“ keičia vadovą

Uždarajai akcinei bendrovei „Vilniaus prekyba“ nuo šiol vadovaus Marius Čatrauskas, jis yra ir „Vilniaus prekybos“ valdybos pirmininkas. M.Čatrauskas pakeis Eleną Aleknavičienę, kuri karjerą tęs „Euroapotheca“.

  „Vilniaus prekybai“ nuo šiol vadovaus M. Čatrauskas.
  „Vilniaus prekybai“ nuo šiol vadovaus M. Čatrauskas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 18, 2018, 9:59 AM

Keičiasi ir „Vilniaus prekybos“ valdybos sudėtis. Į valdybą išrinkta Jolanta Bivainytė, kontroliuojančiosios bendroves „Metodika B. V.“ vadovė. Valdyboje nelieka iš jos atsistatydinusių E.Aleknavičienės ir Linos Karkliauskaitės, vienos iš „Vilniaus prekybos“ akcininkių „Patria Holdings“ direktorės. Valdyboje toliau dirbs M.Čatrauskas, Robertas Čipkus, Eugenijus Filonovas ir Rytis Jezepčikas.

„Šie pokyčiai susiję su kontroliuojančiosios bendrovės vykdoma aktyvia plėtra ir jau kurį laiką įgyvendinamais dukterinių įmonių valdymo pokyčiais. Valdymo tobulinimas – nuolatinis procesas, kuriuo siekiame didinti veiklos efektyvumą, užtikrinti efektyvią bei darnią plėtrą“, – teigė M.Čatrauskas.

„Vilniaus prekybos“ dukterinės įmonės vykdo aktyvią plėtrą esamose ir naujose rinkose. „Maximos grupė“ tęsia Lenkijos bendrovės „Emperia Holding S.A.“, valdančios mažmeninės prekybos tinklą „Stokrotka“, įsigijimo procesą, „Euroapotheca“ vaistinių tinklus Švedijoje ir Estijoje, ruošiamasi tolesnei šių ir kitų grupės įmonių plėtrai.

„Vilniaus prekyba“ per dukterines įmones – uždarąsias akcines bendroves „Maxima grupė“, „Euroapotheca“, „Ermitažas“ ir „Akropolis group“ – valdo prekybos centrų ir vaistinių tinklus bei nekilnojamojo turto projektų vystymo ir nuomos paslaugų įmones Baltijos šalyse, Lenkijoje, Bulgarijoje ir Ukrainoje.

„Vilniaus prekybos“ kontroliuojamose įmonėse dirba apie 35 tūkst. darbuotojų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.