Greitai.lt valdanti „Otravo“ tampa Europos kelionių rinkos lyderiu

Nyderlanduose registruota kelionių agentūrų įmonių grupė „Otravo“, valdanti lėktuvų bilietų ir kelionių pardavimo svetaines Greitai.lt, Bookinghouse.ee, Flysiesta.lv, Flygstolen.se, Vliegtickets.nl ir kt., įsigijo Ispanijos internetinę kelionių agentūrą „Travelgenio“. Po šio įsigijimo „Otravo“ tapo vienu iš penkių didžiausių lėktuvų bilietų ir atostogų pasiūlymų pardavėjų Europoje. Tai jau ketvirtas didžiulis sandoris iš eilės nuo tada, kai investicinė bendrovė „Waterland“ įsigijo „Otravo“ akcijų paketą.

 Numatoma, kad po šio sandorio vienos didžiausių internetinių kelionių agentūrų įmonių grupės Europoje pardavimai  sieks 1,6 mlrd. eurų per metus.   <br>M.Patašiaus nuotr.
 Numatoma, kad po šio sandorio vienos didžiausių internetinių kelionių agentūrų įmonių grupės Europoje pardavimai  sieks 1,6 mlrd. eurų per metus.   <br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-04-27 12:35

2010 m. įkurta „Travelgenio“, siūlydama klientams didžiulę paieškos sistemą ir itin konkurencingas kainas, greitai tapo svariu rinkos dalyviu, vykdančiu veiklą 32 šalyse. Metinė bendrovės apyvarta siekia daugiau kaip 950 mln. eurų. 

Numatoma, kad po šio sandorio vienos didžiausių internetinių kelionių agentūrų įmonių grupės Europoje pardavimai  sieks 1,6 mlrd. eurų per metus.   

„Šiuo strateginiu sandoriu žengiame svarbų žingsnį į globalią rinką. Jis leis mums pasiekti tokį mastą, kad galėtume siūlyti klientams palankiausius pasiūlymus. Po šio sandorio atsidursime tarp penkių didžiausių Europos operatorių ir būsime pasirengę tapti rinkos lyderiu“, – pabrėžia įmonių grupės „Otravo“ komercijos vadovas Hansas van Hoffenas. 

„Tai yra puiki galimybė abiem įmonėms užimti lyderio poziciją Europos lėktuvų bilietų rinkoje. Džiaugiamės sandoriu su „Otravo“, – sako Mariano Pelizzari, „Travelgenio“ generalinis direktorius. – Tai pakels mūsų verslą Europoje į aukštesnį lygmenį ir padės tapti dar svarbesne kelionių rinkos veikėja. Esame įsitikinę, kad tai nulems dar palankesnes kainas visiems „Otravo“ klientams.“ 

Lėktuvų bilietų užsakymo sistemos Greitai.lt direktorius Alvydas Vitkauskas sako, kad šis neeilinis sandoris bus naudingas visiems: „Lietuvos, Latvijos ir Estijos klientams taip pat galėsime pasiūlyti dar daugiau skrydžių bilietų už dar konkurencingesnes kainas, taigi galėsite keliauti dar pigiau ir patogiau.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.