Prancūzijos viešbučių milžinė „AccorHotels“ perka Šveicarijos „Movenpick“

Prancūzijos viešbučių grupė „AccorHotels“ pirmadienį paskelbė pasirašiusi susitarimą dėl Šveicarijos „Movenpick Hotels and Resorts“ įsigijimo už 560 mln. frankų (467 mln. eurų).

 Bendrovės nuotr.
 Bendrovės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-04-30 09:54

1973 metais įkurta „Movenpick“ 27 pasaulio šalyse turi 84 viešbučius ir iki 2021 metų planuoja atidaryti dar 42 viešbučius. Visų pirma planuojama plėsti veiklą Artimuosiuose Rytuose, Afrikoje ir Azijos bei Ramiojo vandenyno regione, nurodoma „AccorHotels“ pranešime.

Sandorį tikimasi užbaigti šių metų antrąjį pusmetį.

Pasak Prancūzijos grupei, kuriai jau priklauso prekių ženklai „Pullman“, „Raffles“, „Novotel“ ir „Mercure“, šis įsigijimas jai padės dar labiau sustiprinti savo pozicijas Europoje ir Artimuosiuose Rytuose ir paspartinti augimą, visų pirma Afrikoje ir Azijoje.

„Įsigiję „Movenpick“, sustiprinsime savo pirmaujančias pozicijas Europos rinkoje ir dar paspartinsime savo augimą besivystančiose rinkose, visų pirma Artimuosiuose Rytuose, Afrikoje ir Azijos bei Ramiojo vandenyno regione“, – pareiškė „AccorHotels“ vadovas Sebastienas Bazinas.

Pirmąjį ketvirtį „AccorHotels“ apyvarta išaugo 0,6 proc. ir prieaugį visų pirma lėmė pagerėję veiklos Europoje ir ypač Prancūzijoje rezultatai.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.