Lietuvių pergalė: „Amazon“ lentynose rikiuojasi mūsų produktai

Vienoje didžiausių pasaulyje elektroninės prekybos platformų „Amazon“ Didžiosios Britanijos rinkoje atsiranda vis daugiau lietuviškų produktų: ekologiškų „Augos“ sriubų, „Volfas Engelman“ gaminamų „Fizz“ gėrimų, „Alitos“ putojančio vyno, „Vytauto“, „Akvilės“, „Birutės“ mineralinio vandens ir kitų, rašo „Verslo žinios“.

  „Amazon“ yra vienas pardavimo kanalų ir reikia daug dirbti, kad prekės ženklai būtų žinomi užsienio rinkose.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
  „Amazon“ yra vienas pardavimo kanalų ir reikia daug dirbti, kad prekės ženklai būtų žinomi užsienio rinkose.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 17, 2018, 8:26 AM

„Auga group“ ekologinių produktų vystymo ir komercijos vadovas Laurynas Miškinis sako, kad Jungtinė Karalystė, ypač Londonas, yra viena labiausiai išsivysčiusių ekologiškos produkcijos rinkų, konkurencija čia labai didelė.

„Birštono mineralinių vandenų“, valdančių „Vytauto“ prekės ženklą, valdybos pirmininkas Norbertas Pranckus sako, kad „Amazon“ yra vienas pardavimo kanalų ir reikia daug dirbti, kad prekės ženklai būtų žinomi užsienio rinkose: „Reklama Jungtinėje Karalystėje kainuoja daug daugiau nei Lietuvoje, televizijos eteris mums neįperkamas, tačiau mažais partizaniniais būdais stengiamės reklamuotis“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.