Gausa: per dieną – pusė milijono keleivių

Pusė milijono keleivių per dieną. Tiek aptarnauja bendrovė „Transrevis“ kartu su „Rigas mikroautobusu satiksme“, prieš pusmetį pradėjusios teikti keleivių vežimo paslaugas Vilniuje ir tarpmiestiniais maršrutais.

„Transrevio“ autobusų parkas – vienas moderniausių visoje Europoje.
„Transrevio“ autobusų parkas – vienas moderniausių visoje Europoje.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 15, 2018, 1:01 PM

Investavusi apie 20 mln. eurų įmonė „Transrevis“ dabar turi vieną naujausių ir moderniausių autobusų parkų ne tik Baltijos šalyse, bet ir visoje Europoje.

Šiuolaikinių autobusų įranga ir jos privalumai prisidėjo prie reikšmingo keleivių srauto padidėjimo per pastaruosius šešis mėnesius.

„Mūsų klientai jau galėjo vertinti aukštos kokybės teikiamas paslaugas, aptarnavimą ir įdėtas investicijas, kuriomis siekiame užtikrinti komfortiškas ir malonias keliones bet kuriai keleivių grupei, taip pat neįgaliems žmonėms arba tėvams su vaikų vežimėliais“, – pasakojo „Transrevio“ direktorius Vladas Dapkus.

Daugumoje autobusų yra automatinė keleivių apskaitos sistema. Ji leidžia tiksliai apskaičiuoti vienos kelionės metu ar maršrutu keliaujančių žmonių skaičių, o prireikus – koreguoti viešojo transporto judėjimo intervalą.

„Pirmenybę teikiame keleivių saugumui, todėl tam skiriame ypatingą dėmesį. Tiek autobusų viduje, tiek ir išorėje įrengtos vaizdo stebėjimo kameros, veikiančios realaus laiko režimu ir leidžiančios nedelsiant reaguoti į nenumatytas situacijas, tokias kaip viešosios tvarkos trikdymai ir panašias“, – pasakojo V.Dapkus.

Visuose autobusuose atskira vieta pritaikyta neįgaliųjų vežimėliams ar vaikiškiems vežimėliams. Ant autobuso kėbulo, išorinėje dalyje prie durų, įrengtos plokštelės, ant kurių Braille’io šriftu atspausdintas autobuso garažo numeris.

Taip užtikrinama, kad regėjimo negalią turintys keleiviai galėtų informuoti įmonę apie klientų aptarnavimo kokybę ir paslaugas.

Įmonė nusprendė įvesti ir vienodą stilių – autobusų vairuotojai dirba vilkėdami darbo uniformą, kurią sudaro pilki marškiniai su tamsiai raudonos spalvos kaklaraiščiu ir juodos kelnės.

Šiuo metu bendrovėje „Transrevis“ dirba 292 darbuotojai, per pastaruosius šešis mėnesius įmonė sukūrė 200 naujų darbo vietų.

Įmonė teikia keleivių vežimo paslaugas 22 miesto ir tarpmiestiniais Vilniaus maršrutais, tam naudojamos 125 transporto priemonės. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.