Klaipėdoje – milijoninė tarptautinės pakuočių gamintojos injekcija

Tarptautinis pakuočių gamintojas „RETAL“ investuoja papildomus 4 mln. eurų į Klaipėdos laisvojoje ekonominėje zonoje (LEZ) veikiančią „RETAL Baltic“.

Augant produkcijos paklausai, įmonė jau pasirašė ir sutartį dėl esamų patalpų plėtros.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Augant produkcijos paklausai, įmonė jau pasirašė ir sutartį dėl esamų patalpų plėtros.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 9, 2018, 3:16 PM

Numatoma, kad ši suma bus skiriama 4 tūkst. kv. m sandėlio ir administracinių patalpų statyboms bei naujai laboratorijai įrengti.

Dar labiau išplėsti „RETAL Baltic“ veiklą paskatino sėkminga bendrovės veikla. Jos atstovai skaičiuoja, kad pastaruosius penkerius metus įmonės apyvarta kasmet augo vidutiniškai 20 procentų.

„Jau daugiau nei 10 metų investuojame savo lėšas, žinias ir patirtį kurdami Lietuvoje dinamiškas įmones. Lietuva yra mums strategiškai labai svarbus regionas.

„RETAL“ planuoja ir toliau čia vystyti verslą bei investuoti, siekiant užtikrinti stabilias pozicijas rinkoje, plėtoti partnerystės ryšius su klientais ir tęsti bendradarbiavimą su geriausiais pramonės ekspertais“, – teigia bendrovę valdančios „Retal Industries“ savininkas Anatolijus Martynovas.

Klaipėdos LEZ įsikūrusi įmonė „RETAL Baltic“ gamina skaidrią, spalvotą ir metalizuotą A-PET plėvelę, naudojamą maisto bei kitų produktų pakuočių gamybai, bei HDPE butelių kamštelius, naudojamus PET butelių sandarinimui.

Pernai bendrovė pagamino ir ES bei Afrikos šalių klientams pardavė 12 tūkst. tonų A-PET plėvelės ir 2,5 mlrd. vienetų HDPE kamštelių.

Augant gaminamos produkcijos paklausai Europoje ir už jos ribų, įmonė jau pasirašė ir sutartį dėl esamų patalpų plėtros.

„RETAL“ grupės įmonėse Lietuve dirba daugiau nei 600 specialistų: Klaipėdoje veikiančiose „RETAL Baltic“ ir „NEO GROUP“ – beveik 400, o Lentvaryje ir Vilniuje – daugiau nei 200 darbuotojų.

Visoje „Retal Industries“ grupėje, kurios buveinė yra Limasolyje (Kipras), dirba daugiau, nei 2,8 tūkst. žmonių 23 gamyklose, veikiančiose 12 šalių. Kompanijos gaminama produkcija tiekiama klientams iš 60 pasaulio šalių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.