„Vilniaus prekyba“ gali parduoti „Akropolius“

„Vilniaus prekyba“ gali parduoti Šiauliuose ir Klaipėdoje esančius „Akropolio“ prekybos centrus. Tokią žinią ketvirtadienį paskelbė „Verslo žinios“. 

 Šiuo metu „Vilniaus prekyba“ kalbasi su galimais pirkėjais. Įmonių grupė pati patvirtino šią informaciją.<br> lrytas.lt montažas.
 Šiuo metu „Vilniaus prekyba“ kalbasi su galimais pirkėjais. Įmonių grupė pati patvirtino šią informaciją.<br> lrytas.lt montažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-07-26 13:21, atnaujinta 2018-07-26 16:27

Šiuo metu „Vilniaus prekyba“ kalbasi su galimais pirkėjais. Įmonių grupė pati patvirtino šią informaciją.

lrytas.lt susisiekus su „Akropolio“ grupės Komunikacijos departamento vadovu Dominyku Mertinu, jis patikino, kad derybos vyksta nuolat ir kol kas nieko konkretaus pasakyti jis negali.

„Akropolis Group“ yra Baltijos šalyse pirmaujantis prekybos ir pramogų centrų vystytojas bei valdytojas, tad derybas vedame nuolatos. Keletas jų įvairiais klausimais vyksta ir šiuo metu. Laikomės pozicijos informaciją pateikti tik apie įvykusius susitarimus ir sandorius. Kol kas tokių susitarimų neturime.

Kaip visada, kai tik turėsime naujienų, kurios būtų svarbios mūsų lankytojams ir partneriams, iš karto informuosime visuomenę“, – situaciją komentavo jis.

Pasak „Verslo žinių“, gali būti parduoti tik Klaipėdos ir Šiaulių „Akropoliai“, kurių vertė gali būti didesnė nei 200 milijonų eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.