„Wizz Air“ klientams – nemaloni žinia: atsisakoma naujų skrydžių

Dar vasaros pradžioje pranešusios, kad nuo spalio keleivius iš Vilniaus skaidins į Maroko miestą Marakešą, oro linijos antradienis „Wizz Air“ pranešė stabdančios savo skrydžius.

Oficialioje oro linijų svetainėje pabandžius nusipirkti skrydžio bilietus rašoma, kad tokio skrydžio nėra.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Oficialioje oro linijų svetainėje pabandžius nusipirkti skrydžio bilietus rašoma, kad tokio skrydžio nėra.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 7, 2018, 12:28 PM, atnaujinta Aug 7, 2018, 2:42 PM

Oficialioje oro linijų svetainėje pabandžius nusipirkti skrydžio bilietus rašoma, kad tokio skrydžio nėra.

Susisiekus su vienos bilietų paieškos sistemos atstovais buvo teigiama, kad juos jau yra pasiekusi informacija apie atšaukiamus skrydžius Vilnius-Marakešas. Konsultantai šiuo metu įsigyti bilietų nerekomendavo. 

lrytas.lt susisiekus su įmonės atstovais šie patvirtino, kad skrydžio kryptis Vilnius-Marakešas yra atšaukiama.

„Kryptimi Vilnius–Agadiras skrydžių dažniai mažinami dėl komercinių priežasčių, o kryptis Vilnius–Marakešas yra atšaukiama.

Visi keleiviai, įsigiję bilietus šiuo maršrutu, yra informuojami ir automatiškai jiems siūloma skrydžio alternatyva, visiškas pinigų grąžinimas arba 120 proc. sumokėtos sumos sugrąžinimas į jų „Wizz Air“ sąskaitas“, – buvo rašoma įmonės komentare.

Buvo planuojama, kad skrydžiai Vilnius-Marakešas prasidės nuo spalio 29 dienos.

Prieš kurį laiką žemų sąnaudų skrydžių bendrovė „Wizz Air“ pranešė, kad žiemos sezono metu panaikins per 20 skrydžio krypčių. Paaiškėjo, kad Lietuvą paveiks ne tik nutrauktas maršrutas Vilnius-Varšuva, mat pokyčių numatoma ir daug daugiau.

„Optimizuodama rinkos poreikius, „Wizz Air“ vykdys kelionių kryptis Vilnius-Roma, Vilnius-Reikjavikas, Vilnius-Atėnai, Vilnius-Baris, Vilnius-Nica, Vilnius-Grenoblis tik vasaros sezono metu“, – buvo rašoma įmonės atsiųstame spaudos pranešime.

Taip pat, atsižvelgdama į sezoniškumą, bendrovė teigė, kad Vilniaus bazėje žiemos sezono metu vietoj 4 orlaivių naudos 3.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.