Lietuvos įmonė „City Service“ plečiasi į Ispanijos pietus

„City Service“ SE valdoma bendrovė „Grupo Aresi de Inversiones S.L.“ Ispanijoje plečiasi į šalies pietus ir pradės veiklą Malagos regione, kuriame iki šiol neteikė paslaugų. Rugpjūčio pradžioje grupės įmonė įsigijo paslaugų portfelius Marbėjoje, Nueva Andalūzijoje ir Manilvoje. Po šio įsigijimo grupės įmonės prižiūrimų daugiabučių namų apyvarta išaugs 18 procentų.

Grupės įmonės vykdo veiklą Lietuvoje, Lenkijoje, Ispanijoje, Latvijoje ir Sankt Peterburge (Rusija).<br>A.Barzdžiaus nuotr.
Grupės įmonės vykdo veiklą Lietuvoje, Lenkijoje, Ispanijoje, Latvijoje ir Sankt Peterburge (Rusija).<br>A.Barzdžiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 7, 2018, 10:50 AM, atnaujinta Sep 7, 2018, 3:58 PM

„Grupo Aresi de Inversiones S.L.“ vadovo Jevgenijaus Gračiovo teigimu, Marbėja ir šalia esantys turistiniai miestai pasižymi prabangių namų kvartalais su išskirtine infrastruktūra, kurios dalis – ir golfui skirti laukai.

„Į naują geografinį Ispanijos regioną žengiame su misija užtikrinti aukščiausią įmanomą paslaugų kokybę ir žymiai platesnį paslaugų spektrą“, – sakė J.Gračiovas.

Be Malagos regiono „Grupo Aresi de Inversiones S.L.” veikia Madrido, Alikantės ir Mursijos regionuose. Grupės įmonės Ispanijos klientams teikia daugiabučių namų administravimo, butų nuomos valdymo, nekilnojamo turto ir draudimo brokerių paslaugas. Bendras prižiūrimas pastatų plotas šiuo metu siekia 5,8 mln. kv. metrų.

„City Service” SE yra kontroliuojanti įmonė, valdanti pastatų ūkio priežiūros ir integruotų komunalinių paslaugų įmonių grupę Europoje. Grupei priklausančios bendrovės užsiima pastatų ūkio valdymo proceso administravimu, inžinerinių sistemų priežiūra ir remontu, energetinių išteklių valdymu ir renovacija, pastatų techniniu ir energetiniu auditu, teritorijų tvarkymu ir valymu, teikia apsaugos ir skolų administravimo paslaugas.

Grupės įmonės vykdo veiklą Lietuvoje, Lenkijoje, Ispanijoje, Latvijoje ir Sankt Peterburge (Rusija). Bendras šiuose regionuose administruojamų pastatų plotas sudaro 34,7 mln. kv. metrų. Įmonės akcijos kotiruojamos Varšuvos biržoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: ekonomikos apžvalga apie iššūkius ir ateities perspektyvas