Dar viena „Small Planet“ nesėkmė – prašo iškelti restruktūrizavimo bylą

Lietuvių kapitalo kompanijos „Small Planet Airlines“ antrinė įmonė Vokietijoje kreipėsi į vietos teismą dėl nemokumo. Bendrovė nurodė ir nemokumo priežastį – masiniai skrydžių vėlavimai šią vasarą ir su tuo susijusios kompensacijos keleiviams.

Šią vasarą ne sykį vėlavo „Small Planet Airlines“ skrydžiai.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Šią vasarą ne sykį vėlavo „Small Planet Airlines“ skrydžiai.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-09-19 14:35

„Small Planet Airlines Deutschland“ tvirtina, kad visi įsigyti bilietai lieka galioti, skrydžiai iš ir į Vokietiją bei Olandiją bus vykdomi toliau, rašo reisevor9.de.

„Pagal mūsų turimą informaciją, dėl vėlavusių ar atšauktų skrydžių kompensacijų jau keletą mėnesių laukia apie 20 tūkstančių keleivių“, – teigė portalo „EUflight“ verslo direktorius Larsas Watermannas.

Jei bendrovė bus pripažinta nemokia, keleiviai turės atsisakyti savo reikalavimų. Lietuvių kapitalo įmonė veiklą Vokietijoje pradėjo 2016 metais, kai ėmė skraidinti turistus į Viduržemio jūros regioną. Šiuo metu įmonė Vokietijoje naudoja devynis „Airbus“ A320 ir A321 lėktuvus, kurių bazės yra Hamburge, Hanoveryje, Kelne, Leipcige, Paderborne, taip pat Hurgadoje ir Amsterdame.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.