Lietuvos paštui bus pagaminta 210 elektrinių dviračių

Valstybės valdomo Lietuvos pašto (LP) skelbtą elektrinių dviračių įsigijimo konkursą laimėjo Šiaulių dviračių gamintoja „Baltik vairas“, kuri iki kitų metų gegužės laiškininkams pristatys 210 elektrinių dviračių, rašo „Verslo žinios“. 

„Baltik vairo“ vykdomasis direktorius Žilvinas Dubosas teigė, kad Lietuvos mastu tai yra „solidus užsakymas“, tačiau bendrame įmonės krepšelyje nedidelis.<br>T.Bauro nuotr.
„Baltik vairo“ vykdomasis direktorius Žilvinas Dubosas teigė, kad Lietuvos mastu tai yra „solidus užsakymas“, tačiau bendrame įmonės krepšelyje nedidelis.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 16, 2018, 8:28 AM

„Apskaičiavę pėsčiųjų laiškininkų regionuose per dieną įveikiamą vidutinį atstumą ir pristatomos korespondencijos kiekį nusprendėme įsigyti elektrinių dviračių, kurie sumažins kasdienį laiškininko darbo krūvį ir pagreitins siuntų pristatymą klientams“, – VŽ cituoja LP generalinę direktorę Astą Sungailienę.

„Baltik vairo“ vykdomasis direktorius Žilvinas Dubosas teigė, kad Lietuvos mastu tai yra „solidus užsakymas“, tačiau bendrame įmonės krepšelyje nedidelis.

Pasak VŽ, pirmame pirkimo etape dalyvavo iš viso 3 tiekėjai. Sutarties vertė – daugiau nei 317 tūkst. eurų. 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: KT konstatavo, kad R. Žemaitaitis pažeidė Konstituciją