Antanas Guoga neišsižadėjo saldumynų – investavo į ledų verslą

Aštuoniolika metų Lietuvoje veikiantis „Soprano“ ledainių tinklas baigė pirmąjį investicijų pritraukimo ratą (A round) ir planuoja plėstis Europoje.

 Aštuoniolika metų Lietuvoje veikiantis „Soprano“ ledainių tinklas baigė pirmąjį investicijų pritraukimo ratą.<br> V.Balkūno nuotr.  
 Aštuoniolika metų Lietuvoje veikiantis „Soprano“ ledainių tinklas baigė pirmąjį investicijų pritraukimo ratą.<br> V.Balkūno nuotr.  
 Į septynias ledaines jungiantį „Soprano“ tinklą investavo Antanas Guoga ir verslininkas Vytenis Mažiulis.<br> T.Bauro nuotr. 
 Į septynias ledaines jungiantį „Soprano“ tinklą investavo Antanas Guoga ir verslininkas Vytenis Mažiulis.<br> T.Bauro nuotr. 
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 7, 2018, 9:27 AM

Į septynias ledaines jungiantį „Soprano“ tinklą lygiomis dalimis investavo Antanas Guoga ir verslininkas Vytenis Mažiulis. Pastarasis paskirtas UAB „Ledai“ vadovu. Bendrovė valdo Europoje registruotą prekės ženklą „Soprano“.

„Tikiu „Soprano“ verslo modeliu, noriu padėti šitam verslui ir tikrai žinomam Lietuvoje prekės ženklui tapti tarptautiniu, išeiti į plačiuosius vandenis.

Manau, tą stiprėjančiai ir naujais žmonėmis papildytai patyrusiai komandai pavyks pasiekti per kelis metus. Yra daug galimybių pritraukti tarptautinius investuotojus jau antrojo rato metu“, – sako Antanas Guoga.

Pasak direktoriaus Vytenio Mažiulio, pirmojo rato investicijos skirtos tinklo veiklos optimizavimui, ledainių atnaujinimui ir pasirengimui plėstis kituose Europos miestuose.

„Skirsime ypatingą dėmesį klientų pasitenkinimui stiprindami aptarnavimo kultūra, pritraukdami puikių ir kūrybingų naujų kolegų, darbuotojų. Viskas juk prasideda nuo mūsų pačių, nuo energijos, kurią skleidžiame savo darbo vietoje, savo klientams.

Norime, kad „Soprano“ ledainės taptų kasdieniu skanumynu ne vien tik šiltuoju sezonu, bet ir spaudžiant šaltukui“, – teigė V.Mažiulis.

Antrojo rato investicijų pritraukimas bus pradėtas artimiausiu metu. Antro raundo (B round) surinktos lėšos bus nukreiptos į verslo plėtrą Latvijoje, Estijoje, Lenkijoje, Vokietijoje ir kitose šalyse. B round metu planuojama iš investuotojų pritraukti 5 mln. eurų.

Šiuo metu Soprano ledainės veikia Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje, sukurtos 46 darbo vietos. Tinklo apyvarta yra 1-2 mln. eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.