Kvitų žaidimas tęsiasi: laimėtojai bus skelbiami per „Lietuvos ryto“ televiziją

Valstybinė mokesčių inspekcija prie LR finansų ministerijos (toliau – VMI) informuoja, kad pernai lapkritį prasidėjusiame Kvitų žaidime gyventojai galės dalyvauti dar vienus metus, o savaitinių ir mėnesinių prizų laimėtojai nuo šiol bus skelbiami per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Kaip ir anksčiau, žinia apie laiminguosius gyventojų užregistruotus kvitus bus transliuojama kiekvieną antradienį specialiame televizijos reportaže, kurį gyventojai išvys po laidos „Reporteris“ – nuo 18 val. 40 min.<br>T.Bauro nuotr.
Kaip ir anksčiau, žinia apie laiminguosius gyventojų užregistruotus kvitus bus transliuojama kiekvieną antradienį specialiame televizijos reportaže, kurį gyventojai išvys po laidos „Reporteris“ – nuo 18 val. 40 min.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 12, 2018, 10:25 AM

Kaip ir anksčiau, žinia apie laiminguosius gyventojų užregistruotus kvitus bus transliuojama kiekvieną antradienį specialiame televizijos reportaže, kurį gyventojai išvys po laidos „Reporteris“ – nuo 18 val. 40 min.

Praėjus beveik metams nuo Kvitų žaidimo starto, gyventojų užregistruotų kvitų skaičius artėja prie 2 mln., o vien viešojo maitinimo sektoriuje, atsižvelgus į bendrą šalies Pridėtinės vertės mokesčio (PVM) augimą ir lyginant su tuo pačiu laikotarpiu pernai, į biudžetą papildomai deklaruota apie 3 mln. eurų PVM.

„Matome, kad gyventojai noriai registruoja už jiems suteiktas paslaugas ar turgavietėse įsigytas prekes gautus kvitus ir bando savo sėkmę – jau paskelbėme virš 500 laimingųjų kvitų. Iniciatyvą palaiko ir prekybininkai, kurie noriai išduoda kvitus, o kartais net patys primena apie vykstantį Kvitų žaidimą. Dėl šios priežasties nuspręsta Kvitų žaidimą tęsti – jis vyks dar vienus metus. Be to, svarstome apie alternatyvias priemones, kurios paskatintų gyventojus ir toliau dalyvauti Kvitų žaidime bei laimėti piniginius prizus“, – teigia VMI Kvitų žaidimo projekto vadovas Rolandas Puncevičius, pažymėdamas, kad tiek savaitinių, tiek mėnesio prizo laimėtojai taip pat informuojami trumpąja SMS žinute, siunčiama registracijos metu nurodytu mobilaus telefono numeriu.

Paskelbus 490 savaitinių ir 11 mėnesinių laimėtojų, išdalinto Kvitų žaidimo prizinio fondo suma siekia beveik 150 tūkst. eurų. Naujausiais duomenimis, spalio mėnesio 5000 eurų prizą laimėjęs asmuo jau atvyko atsiimti savo laimėjimo. Laimingasis kvitas išduotas Ukmergės turgavietėje, kurioje prizo laimėtojas įsigijo maisto prekių už 23,3 Eur sumą.

Atkreipiame dėmesį, kad reportažai apie Kvitų žaidimo laimėtojus per „Lietuvos ryto“ televiziją bus transliuojami jau nuo lapkričio 13 d.. Pažymima, kad pasibaigus iki šiol galiojusiai informacinių reportažų sukūrimo ir transliavimo paslaugos teikimo sutarčiai, paskelbtas naujas viešojo pirkimo konkurso nugalėtojas – sutartis tarp VMI ir „Lietuvos ryto“ televizijos pasirašyta š. m. lapkričio 9 d.

Primename, kad laimėjimą atsiimti reikia per žaidimo taisyklėse numatytą 20 darbo dienų laikotarpį, o žaidime dalyvauti galima registruojant tik fiskalinius kasos aparato kvitus. Toks kvitas apačioje turi Fiskalinį logotipą, kurį sudaro trijų raidžių „LTF“ derinys. Fiskalinių kasos aparatų kvitų pavyzdžius ir visą aktualią su Kvitų žaidimu susijusią informaciją galite rasti internete, adresu kvituzaidimas.vmi.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.