Skaidrių ežerų krašte – drumsti viešieji pirkimai

Specialiųjų tyrimų tarnybos (STT) Panevėžio valdybos pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl galimo piktnaudžiavimo tarnyba vykdant viešuosius gatvių rekonstravimo, vandentiekio tinklų rekonstravimo, infrastruktūros įrengimo darbų pirkimus Ignalinos ir Molėtų rajonuose.

Pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl galimo piktnaudžiavimo tarnyba vykdant viešuosius infrastruktūros įrengimo ir kitų darbų pirkimus Ignalinos ir Molėtų rajonuose.
Pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl galimo piktnaudžiavimo tarnyba vykdant viešuosius infrastruktūros įrengimo ir kitų darbų pirkimus Ignalinos ir Molėtų rajonuose.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 21, 2018, 1:35 PM

Atlikdami procesinius veiksmus, STT Panevėžio valdybos pareigūnai vakar iš Ignalinos, Molėtų rajonų savivaldybių paėmė tyrimui reikšmingų dokumentų. Buvo atliktos kratos kai kurių valstybės tarnautojų, įmonių vadovų darbo vietose bei namuose.

Antradienį penki asmenys buvo laikinai sulaikyti. Dviem valstybės tarnautojams – Molėtų rajono savivaldybės administracijos Statybos ir žemės ūkio skyriaus vedėjui, Ignalinos rajono savivaldybės administracijos Statybos ir komunalinio ūkio skyriaus vedėjui pareikšti įtarimai dėl piktnaudžiavimo.

Dar trims įmonių atstovams pareikšti įtarimai dėl kurstymo piktnaudžiauti. Tarp įmonių atstovų, kuriems pareikšti įtarimai, yra ir Molėtų rajono savivaldybės Tarybos narys.

Šį ikiteisminį tyrimą organizuoja ir kontroliuoja Panevėžio apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokuroras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.