Parašė atvirą laišką S. Skverneliui: „Tai – akivaizdus įrodymas, kodėl žmonės emigruoja“

Ketvirtadienio rytą lrytas.lt redakciją pasiekė elektroninis laiškas, kuriuo kreipiamasi į premjerą Saulių Skvernelį. Čia, premjerui skelbiantis aktyviai kovojant su didžiųjų prekybos centrų maisto kainų augimu, skaitytojui Sauliui (vardas pakeistas), užkliuvo prekybos centro „Rimi“ surengta akcija.

 Čia, premjerui skelbiantis aktyviai kovojant su didžiųjų prekybos centrų maisto kainų augimu, skaitytojui Sauliui, užkliuvo prekybos centro RIMI surengta akcija.<br>Skaitytojo nuotr.
 Čia, premjerui skelbiantis aktyviai kovojant su didžiųjų prekybos centrų maisto kainų augimu, skaitytojui Sauliui, užkliuvo prekybos centro RIMI surengta akcija.<br>Skaitytojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 30, 2018, 10:55 PM

„Premjere, – buvo kreipiamasi laiške, – sunkiai dirbate bandydami sumažinti kainas, o prekybininkai tik juokiasi ir atvirai sukčiauja. Klaipėdoje, Arenos prekybos centre, yra įsikūręs „Rimi“ prekybos centras, kuriame vakare apžiūrinėdami pirštines pamatėme gėdingą prekybininkų sukčiavimo atvejį“, – rašė Saulius.

Pasak jo, nors ryški iškaba skelbė, kad visoms prištinėms taikoma 30 proc. nuolaida, jį nustebino pačios prekės kaina. Nors ant pirštinių etiketės buvo užklijuota, kad jos kainuoja 6,99 Eur, tačiau, geriau pasižiūrėjus, buvo matyti ir kita, po viršutine etikete buvusi kaina – 4,99 Eur.

„Ar „Rimi“ tiesiogiai tyčiojasi iš Lietuvos gyventojų, ar stebi jų budrumą?“, – laiške klausė Saulius.

„Tikrai gyvename kalėdiniame laikotarpyje, stebuklų šalyje. Akivaizdus įrodymas, kodėl žmonės emigruoja ir palieka šią šalį. Man skaudu matyti, kai kaimynai pardavinėja namus ir išvyksta.

Jie jau nebegrįš, nebent tik pasilaidoti į buvusią gimtinę. Ką darom, premjere? Sieksime, kad Lietuvoje būtų gera gyventi, žmogus jaustųsi laimingas ir orus, o valstybė būtų stipri“, – klausė skaitytojas.

Kaltę suvertė tiekėjams

„Rimi“ Marketingo ir viešųjų ryšių vadovė Dalia Kybartaitė lrytas.lt teigė, kad dėl šios situacijos kalti tiekėjai.

„Mums visuomet svarbi sąžininga verslo praktika, tad niekuomet neperklijuojame ir nekeičiame prekių kainų akcijų metu. Etiketėje nurodyta mažesnė kaina tiekėjo buvo nurodyta neteisingai.

Šią klaidą pastebėjome prekėms dar nepatekus į mūsų parduotuvių lentynas, todėl paprašėme tiekėjo nedelsiant pataisyti etiketes, jose nurodant teisingą prekės informaciją. Būtent tokios prekės su pataisytomis etiketėmis dar spalio mėnesį pateko į mūsų parduotuvių lentynas.

Atsiprašome pirkėjos, kad tiekėjui perklijavus persišviečiančias etiketes, o ne perspausdinus naujas, informacija apie prekes galėjo ją suklaidinti, sieksime, kad ateityje tokie nesusipratimai nepasikartotų“, – tikino ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.