„TransferGo“ sulaukė naujos investicijos – šį kartą 17,5 mln. JAV dolerių

Viena sparčiausiai pasaulyje augančių tarptautinių perlaidų kompanijų „TransferGo“ šiandien baigė B serijos investicijų pritraukimo etapą. Jam vadovavo Švedijos rizikos kapitalo fondų valdytoja „Vostok Emerging Finance“ ir Silicio slėnyje įsikūrusi kompanija „Hard Yaka“.

 Per du investicijų injekcijos raundus, kurių pirmasis vyko gegužę, „TransferGo“ iš viso pritraukė 17,5 JAV dolerių.<br>Įmonės nuotr.
 Per du investicijų injekcijos raundus, kurių pirmasis vyko gegužę, „TransferGo“ iš viso pritraukė 17,5 JAV dolerių.<br>Įmonės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 14, 2018, 1:15 PM, atnaujinta Dec 14, 2018, 4:29 PM

Šiame procese taip pat dalyvavo tokios kompanijos kaip „Revo Capital“, „U-Start Club“ ir „Practica Capital“. Per du investicijų injekcijos raundus, kurių pirmasis vyko gegužę, „TransferGo“ iš viso pritraukė 17,5 JAV dolerių.

„Metai iš metų augdami 100 proc., dabar šį augimą mes dar labiau spartiname. Pritrauktą finansavimą naudosime tolimesnei tarptautinei plėtrai ir užimamos rinkos dalies didinimui, ypač tokiose šalyse kaip Turkija, Indija, Ukraina ir Rusija, taip pat naujų produktų ir paslaugų kūrimui. Vertiname, jau esamų investuotojų palaikymą ir tai, kad šį kartą prie jų prisijungė Silicio slėnyje įsikūrusio „Hard Yaka“ fondo atstovas Greg Kidd. Esu įsitikinęs, kad jo patirtis vystant vienus geriausių fintech verslų pasaulyje bus neįkainojama“, – teigia „TransferGo“ vadovas ir vienas įkūrėjų Daumantas Dvilinskas.

„TransferGo“ ką tik baigė sutelktinio finansavimo kampaniją per „Seedrs“ platformą, kurios metu pritraukė 101 proc. planuoto finansavimo, o spalį bendrovė klientams pasiūlė unikalią naujovę ir pirmieji pasaulyje pradėjo teikti visiškai nemokamų tarptautinių piniginių perlaidų paslaugas – joms netaikomi jokie transakcijos ir valiutos keitimo mokesčiai, todėl klientams visame pasaulyje perlaidos nieko nebekainuoja.

„Džiaugiamės nauja partneryste su „TransferGo“ komanda, kuri prasidėjo jiems įžengiant į šį naują augimo etapą. Jų dėmesys klientų aptarnavimui ir produktų novatoriškumui daro juos viena įdomiausių į vartotojų finansus orientuotų kompanijų Europoje. Neseniai stebėjome jų naujų produktų pristatymą rinkai, pavyzdžiui, „Ripple“ įgalintus momentinius pervedimus ir visiškai nemokamų perlaidų paslaugas, todėl neabejojame užtikrintu kompanijos augimu“, –sako vienas „Hard Yaka“ fondo įkūrėjų Gred Kidd.

Šiuo metu kompanija turi per 833 tūkst. klientų, prie kurią kas dieną prisijungia daugiau nei 1 tūkst. naujų vartotojų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.