„Marks & Spencer“ vėl uždaro parduotuves, gali atleisti per 1 tūkst. darbuotojų

Siekdama atkurti pelningumą, Didžiosios Britanijos mažmenininkė „Marks & Spencer Group“ vėl uždaro parduotuves ir rengiasi atleisti dalį darbuotojų.

Bendrovė antradienį pranešė, jog Didžiojoje Britanijoje per kelis ateinančius mėnesius uždarys 17 parduotuvių.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Bendrovė antradienį pranešė, jog Didžiojoje Britanijoje per kelis ateinančius mėnesius uždarys 17 parduotuvių.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 15, 2019, 3:14 PM

Bendrovė antradienį pranešė, jog Didžiojoje Britanijoje per kelis ateinančius mėnesius uždarys 17 parduotuvių.

Dėl to bus panaikinta daugiau kaip 1 tūkst. darbo vietų, tačiau bendrovė surengs derybas su darbuotojais, kuriuos numatoma atleisti, ir pasistengs rasti darbą kuo didesniam jų skaičiui.

„Marks & Spencer“ vadovybė anksčiau skelbė, jog planuojama uždaryti 100 parduotuvių, tačiau konkrečių prekybos vietų tuomet nenurodė. Įskaitant parduotuves, apie kurių uždarymą buvo paskelbta antradienį, jau žinomos 55 iš šių šimto parduotuvių vietos.

Bendrovė taip pat neatmetė galimybės, jog gali būti uždaryta dar daugiau parduotuvių.

„Šimtu parduotuvių neapsiribosime. Turime užtikrinti, kad „Marks & Spencer“ neatsiliktų nuo laiko ir būtų pasirengusi ateičiai“, – vasarą įvykusiame akcininkų susirinkime pareiškė bendrovės vadovas Steve Rowe.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.