Nesidomi, kokia kaupimo bendrovė jiems parinkta: „Sodra“ vėl siųs priminimus

Didžioji dauguma į pensijų kaupimą naujai įtrauktų gyventojų nesidomi, kokia kaupimo bendrovė jiems parinkta. Todėl šią savaitę „Sodra“ jiems pakartotinai išsiųs pranešimus į asmenines paskyras, o tie, kurie yra nurodę elektroninį adresą, informacijos sulauks ir elektroniniu paštu.

Kas ketvirtas gyventojas iš naujai įtrauktų į pensijų kaupimo sistemą susipažino su jam skirta informacija ir pasidomėjo, kokia kaupimo bendrovė jam parinkta.<br>D.Umbraso nuotr.
Kas ketvirtas gyventojas iš naujai įtrauktų į pensijų kaupimo sistemą susipažino su jam skirta informacija ir pasidomėjo, kokia kaupimo bendrovė jam parinkta.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Zenonas Gipiškis, LRT RADIJAS, LRT.lt

Jan 22, 2019, 9:13 AM

Kas ketvirtas gyventojas iš naujai įtrauktų į pensijų kaupimo sistemą susipažino su jam skirta informacija ir pasidomėjo, kokia kaupimo bendrovė jam parinkta.

Tai rodo asmeniniai prisijungimo prie „Sodros“ paskyros duomenys.

„Sodros“ atstovo Sauliaus Jarmalio teigimu, didžioji dalis į pensijų kaupimą naujai įtraukų gyventojų jiems skirta informacija kol kas nesidomi.

Todėl pakartotinai jiems bus siunčiami pranešimai į asmenines paskyras, prie kurių galima prisijungti „Sodros“ tinklalapyje, o tie, kurie yra nurodę elektroninį adresą, informacijos sulauks ir elektroniniu paštu.

„Sodra“ nuo liepos mėnesio į pensijų kaupimą naujai įtraukia turinčius darbą jaunesnius nei 40 metų gyventojus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.