500 įsimintiniausių Valentino dienos kilometrų

Visa diena už naujutėlio miesto visureigio „Opel Grandland X“ vairo su pilnu baku degalų ir 200 eurų vertės prizai – tokiomis dovanomis buvo apipiltas dešimtmetį švenčiančio Klaipėdos prekybos centro „Banginis“ Šv. Valentino dienai organizuoto žaidimo laimėtojas Giedrius Eglynas.

 Prekybos centras „Banginis“.
 Prekybos centras „Banginis“.
 PC „Banginis“ Valentino dienos žaidimo laimėtojas Giedrius Eglynas su žmona Sonata.
 PC „Banginis“ Valentino dienos žaidimo laimėtojas Giedrius Eglynas su žmona Sonata.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 22, 2019, 4:28 PM

„Iki šiol sunku patikėti, tai tikrai buvo labai netikėta ir labai gera dovana Valentino dienos proga. Man niekada nesiseka žaidimuose, niekas negalėjo patikėti, kad man taip pasisekė. Bet man tikrai pasisekė. Labai pasisekė!“ – iki šiol atsitokėti negali G. Eglynas.

Apie Klaipėdos „Banginio“ šventinį žaidimą vyras sužinojo naršydamas socialiniame tinkle „Facebook“ ir nusprendė pabandyti laimę – žaidimas kvietė artėjančios Šv. Valentino dienos proga, pasitelkiant automobilį, stebinti savo mylimuosius ir dalintis staigmeną įamžinančiomis nuotraukomis .

„Kas gali būti vertingiau meilės dieną, už laiką praleistą drauge, o kai už tave yra viskuo pasirūpinama – belieka „pasiimti“ gerą nuotaiką ir susidėlioti svajonių dienos maršrutą. Įvėpti artėjančios Valentino dienos, nusprendėme mūsų lankytojams padovanoti galimybę leistis į romantišką nuotykį ir paversti šią dieną viena įsimintiniausių jų gyvenime. Kiekvieną mėnesį dešimtojo prekybos centro „Banginis“ gimtadienio proga savo pirkėjams dovanojame „Opel Corsa“ automobilius, tad nutarėme ir šią, šventinę dieną, pradžiuginti naujutėlaite keturrate dovana, nors ir vienai dienai“, – už šventinio žaidimo slypinčia idėja dalinasi Klaipėdos „Banginį“ valdančios bendrovės UAB „Baltic RED“ rinkodaros departamento vadovė Ieva Goštautaitė-Gedutė.

Žaidimo laimėtojas prisipažįsta, kad nors įprastai sėkmė nesišypso, bet įvairiuose konkursuose ir žaidimuose dalyvauti mėgsta. Tad, perskaitęs sąlygas, tuoj pat ant savo apsnigto automobilio nupiešė žmonai Sonatai skirtą širdelę ir pasidalino nuotrauka su „Banginiu“. „Nors žinojau, jog dalyvauju šiame žaidime, sulaukęs skambučio, kad laimėjau, dar ilgai negalėjau patikėti“, – prisipažįsta G. Eglynas.

Vasario 14-ąją, Šv. Valentino dieną, jau 9 valandą ryto, vyras kartu su žmona stovėjo „Opel“ atstovo Klaipėdoje salone ir sprendė, kurį automobilį iš siūlomų naujausių išsirinkti 24 valandų nuotykiui.

„Pora atrodė tikrai labai laiminga ir kiek pasimetusi, vis dar negalinti patikėti, kad viskas vyksta iš tikro. Kadangi jie norėjo keliauti už miesto ribų, patarėme jiems pasirinkti didesnį miesto visureigį „Opel Grandland X“, tinkantį ilgesnėms kelionėms. Mūsų darbuotojas dar paaiškino, kaip naudotis nauja mašina, įteikėme porai iš prekybos centro „Banginis“ parduotuvių sukomplektuotą įspūdingo dydžio dovanų paketą ir palinkėjome gero kelio“, – pasakoja „Opel“ salono Klaipėdoje atstovė Skirmantė Klapatauskaitė.

 

Pasak G. Eglyno, „Opel“ atstovų patarimai labai pravertė. Pats vyras vairuoja beveik 20 metų senumo automobilį su mechanine pavarų dėže, o duotasis išbandyti – visiškai naujas automobilis su daugybe iki šiol nebandytų funkcijų ir automatine pavarų dėže.

„Iš pradžių tikrai buvo nedrąsu, su automatine pavarų dėže niekada nevažinėjau, bet labai greitai apsipratau. Pojūčiai buvo nerealūs, vien pasivažinėjimas nauja mašina – puiki dovana. Nors ji nemaža, bet važiuoja labai lengvai ir smagiai. O kai dar nereikia mokėti už degalus ir gauni glėbį gėrybių – išvis nerealu“, – pasakoja vyras.

Įsėdusi į automobilį pora pirmiausia aplankė Šilutėje gyvenančius tėvus, gimines bei draugus. Pasigyrę dovana artimiesiems, grįžo į Klaipėdą, kur pasiėmė sūnų ir išvyko pasigrožėti jūra Palangoje.

„Važinėjome iki 3 valandos nakties. Mielai būčiau dar važiavęs, bet įveikė nuovargis – daugiau nuo patirtų įspūdžių, nei nuo vairavimo. Paryčiais vis tiek sugebėjome atsikelti anksčiau, dar nuvažiavome į Melnragę, pasigėrėjome jūra, ir jau tada grįžome į „Opel“ saloną atiduoti automobilį. Iš viso įveikėme apie 500 kilometrų. Tai buvo tikrai įspūdinga Valentino diena“, – sako G. Eglynas.

Dabar pora nekantriai laukia kovo pradžios, kai bus renkami Klaipėdos „Banginio“ žaidimo „10 metų kartu – 10 automobilių dovanų!“ laimėtojai – G. Eglynas jau užpildė žaidimo anketą ir viliasi, gal pasiseks dar kartą ir naują automobilį gaus ne 24 valandoms, bet visam laikui.

Dalyvaujant Klaipėdos prekybos centro „Banginis“ dešimties metų 10-ojo gimtadienio proga organizuojamame žaidime „10 metų kartu – 10 automobilių dovanų!“, galima laimėti automobilį „Opel Corsa“. Šiuo metu naujutėlius „Opel“ automobilius jau laimėjo 6 „Banginio“ pirkėjai, įsigiję prekių vos už 10 Eur ar daugiau. Likę 4 automobiliai vis dar laukia savo naujųjų šeimininkų.

Žaidime dalyvauti itin paprasta – apsipirkus bet kurioje Klaipėdos „Banginio“ parduotuvėje (išskyrus „Maxima Bazė XXX“) už daugiau kaip 10 eurų reikia užpildyti kasoje gautą anketą ir įmesti į specialią urną. Didysis „Banginio“ gimtadienio žaidimas truks iki 2019 m. gegužės pabaigos. Pirkėjams iš viso bus padovanota net 10 naujutėlaičių „Opel Corsa“ automobilių. Žaidimą ir laimingosios anketos ištraukimą prižiūri audito bendrovė „Grand Thorton Lietuva“.

Daugiau apie žaidimą: www.banginis.lt

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.