„Barbora“ apžios dalį Pietų Lietuvos – prekes veš į dar du miestus

Prienų bei Birštono gyventojai jau gali maisto ir kasdienių prekių į namus užsisakyti elektroninėje parduotuvėje „Barbora“. Internetu užsakytus maisto produktus jiems kurjeriai veš iš Kaune esančio prekių surinkimo ir paskirstymo centro.

Lietuviškas maisto ir kasdienių prekių užsakymų internetu ir pristatymo į namus startuolis įsitvirtino Rygoje ir Taline.<br>„Barboros“ nuotr.
Lietuviškas maisto ir kasdienių prekių užsakymų internetu ir pristatymo į namus startuolis įsitvirtino Rygoje ir Taline.<br>„Barboros“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 17, 2019, 10:24 AM, atnaujinta Apr 8, 2022, 3:19 PM

Šiais metais „Barbora“ jau pradėjo aptarnauti klientus Jonavos mieste bei rajone, o gegužę maisto ir kasdienes prekes internetu galės užsisakyti ir Neringoje gyvenantys žmonės.

Pasak „Barboros“ komercijos vadovo Andriaus Jurgelevičiaus, plėtra kurortinėse vietovėse yra vienas svarbių „Barboros“ prioritetų. Šiuo metu el. parduotuvės kurjeriai prekes veža į Palangą, Šventąją, Trakus, Birštoną, o netrukus pradės aptarnauti ir Juodkrantę, Pervalką bei Nidą.

„Pernai metų patirtis Palangoje ir Šventojoje parodė, kad mūsų pirkėjai labai vertina galimybę naudotis įprasta paslauga ir atostogų metu. Be to, kurortiniuose miestuose paprastai nėra didelių prekybos centrų, ten dažnai formuojasi eilės, tad mūsų siūlomas asortimentas ir pristatymas palengvina žmonių poilsį“, – kalbėjo A. Jurgelevičius.

Šiuo metu „Barboros“ kurjeriai Iš Vilniaus klientus aptarnauja iki pat Trakų, Kyviškių ir Nemenčinės, iš Klaipėdos – iki Kretingos, Gargždų ir Lingių, o iš Kauno pasiekia Zapyškį, Kulautuvą, Karmėlavą, Garliavą, Jonavą, o nuo balandžio ir Prienus bei Birštoną.

Lietuviškas maisto ir kasdienių prekių užsakymų internetu ir pristatymo į namus startuolis įsitvirtino Rygoje ir Taline.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.