Bendrovės „AD Baltic“ direktoriaus poste – L. Šeškevičius

Automobilių detalių distribucijos įmonėje „AD Baltic“ – permainos. Po Velykų – nuo balandžio 23 dienos direktoriaus pareigas joje pradės eiti Laurynas Šeškevičius.

„AD Baltic“ direktoriaus pareigas pradeda eiti L.Šeškevičius.<br> Organizatorių nuotr.
„AD Baltic“ direktoriaus pareigas pradeda eiti L.Šeškevičius.<br> Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 18, 2019, 4:06 PM

Anksčiau L.Šeškevičius vadovavo „Lietuvos draudimo“ pardavimų verslo klientams departamentui. Jis yra ėjęs bendrovės „Windex Group“ generalinio direktoriaus pareigas. Jo darbo biografijoje – ir patirtis, sukaupta bendrovėje  „Teo LT“, kur jis buvo Verslo ir privačių klientų aptarnavimo vadovas, taip pat dirbo ir verslo vystymo vadovu. Jis yra vadovavęs ir bendroveo „Lintel“ (dabar „Telia Lietuva“) vadovu.

Lietuviškojo kapitalo automobilių detalių distribucijos kompanija „AD Baltic“ savo veiklą plėtoja Baltijos šalyse bei Baltarusijoje.  2019 metais ji numato tolimesnį augimą bei plėtrą.

Pasak „AD Baltic“ generalinio direktoriaus Kęstučio Tubučio, kaip automobiliai, taip ir jų aptarnavimo bei remonto verslas sparčiai vystosi, greitėja. „Siekiame išlikti profesionaliu partneriu klientams, todėl turime tobulėti, auginti ne tik apyvartą, bet ir verslo sprendimus“, – sakė K.Tubutis.

Ankstesnis „AD Baltic“ (Lietuva) direktorius Darius Verbyla toliau tęs veiklą eidamas direktoriaus pavaduotojo pareigas.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.