Aukcione bus parduodamas pastatas ant Elektrėnų marių kranto

Vyksta registracija į gegužės 8 d. tarptautinės nekilnojamojo turto konsultacijų bendrovės „Newsec“ organizuojamą e. aukcioną, kurio metu bus parduodamas pastatas ant Elektrėnų marių kranto su galimybe plėtoti viešbutį.

Parduodamas pastatas yra Elektrėnų marių pakrantėje. <br> A.Srėbalienės asociatyvi nuotr. 
Parduodamas pastatas yra Elektrėnų marių pakrantėje. <br> A.Srėbalienės asociatyvi nuotr. 
Parduodamas pastatas yra Elektrėnų marių pakrantėje. <br> A.Srėbalienės nuotr. 
Parduodamas pastatas yra Elektrėnų marių pakrantėje. <br> A.Srėbalienės nuotr. 
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 25, 2019, 3:40 PM, atnaujinta Apr 25, 2019, 3:41 PM

Aktyvioje rekreacinių paslaugų plėtojimo zonoje parduodamo objekto bendras plotas sudaro 801,36 kv. m ir gali būti didinamas iki 6400 kv. m.

Kaip pažymėjo „Newsec“, parduodamas pastatas yra miesto centre, Elektrėnų marių pakrantėje. Pradinė objekto pardavimo kaina yra 372,4 tūkst. eurų, neįskaitant PVM.

„Šiam objektui yra patvirtintas pastato rekonstrukcijos projektas ir išduotas statybos leidimas viešbučio paskirties pastatui“, – sakė „Newsec“ Tarpininkavimo paslaugų grupės vadovė Jurgita Šilaikytė.

Pasak ekspertės, Elektrėnai turi potencialo tapti poilsio, pramogų ir sporto miestu ištisus metus ir dėl patogios miesto lokacijos.

Ji pridūrė, kad viena iš pastato plėtojimo galimybių – steigti modernų viešbutį, pritaikytą išskirtinai sporto ir reabilitacijos reikmėms. Ekspertė taip pat įvardijo, kad toks viešbutis užpildytų nišą mieste organizuojant sporto renginius.

Viešbutyje, be apgyvendinimo paslaugų, galėtų būti teikiamos reabilitacijos procedūros sportines traumas patyrusiems ir kitos sveikatingumo paslaugos poilsiautojams.

Išplėtojus šį projektą, numatoma, kad viešbučio paskirties pastate apgyvendinimo paslaugų teikimui galėtų būti įrengta iki 110 kambarių, vienu metu priimsiančių iki 220 svečių.

Kita galimybė – plėtoti sveikatingumo ir grožio (SPA) paslaugas siūlantį viešbutį.

Pasak J. Šilaikytės, kadangi pastatas įsikūręs ant Elektrėnų marių kranto, pro langus atsivers puikūs vaizdai. Pastato rekonstrukcijos projekte siūloma pilnai išnaudoti ir objekto stogą – ant jo įrengti atvirą privataus paplūdimio zoną – sūkurinę vonią, dušus ir gultus saulės procedūroms vasarą.

Registracija į elektroninėje erdvėje vykstantį aukcioną truks iki gegužės 6 d. 15 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.