Teksto dydis:
2019-05-20 12:56
ESP

6 Lina

Aha, klientas "zinojo" koks vynas jam patinka, jo skoni, o paskui gere ne ta ir nepastebejo. Jauciu tas pats butu buve jeigu butu dave vyna uz 10 euru. Tai dar karta irodo, kad nuo kainos nepriklauso skonis.

0
2019-05-20 10:29
LTU

5 Paulius

Gera klaida..... bonka uz 6000 USD

1
2019-05-20 10:01
LTU

4 > 9 FAKTAS - blogai pažysti LT bisnierius:)

Pareikalautų susimokėti iš darbuotoj, tada pareikalautų susimokėti kliento, plius darbuotojui keliems mėnesiams dar algą "nupjautų"....

0
2019-05-20 09:59
LTU

3 Ir garantuoju kad klientas net nesuprato

Nes realiai tie visi vynų "vertinimai" yra totalus briedas skirtas pinigams melžti. Buvo organizuota ne viena tikrai akla degustacija, ir jos metu patys žymiausi somelje nesugebėjo atskirti brangių vynų nuo pigių.

0
2019-05-19 02:30
LTU

2 nu

įdomu būtų sužinot ant kiek pvz. naminis vynas skiriasi nuo tų brangių

1
2019-05-18 21:42
LTU

1 faktas

lietuvoj tokiu atveju restorano savininkas darbuotoją išmestų iš darbo ir dar pareikalautų sumokėt už per klaidą pateiktą brangesnį vyną, o visokie liberastiniai pydorai dar aiškintų per visas TV, kad taip ir turi būt, kad savininkas teisus, o darbuotojas nusikaltėlis

2