Kelią skinasi geros idėjos

Šiauliečiai tarp didžiųjų miesto šventės rėmėjų jau įprato matyti įmonę „Mano BŪSTAS“. Bendrovė neatsisako paremti prasmingas idėjas, o miestiečius nustebina maloniomis dovanomis.

 Vaikų žaidimų aikštelės dovanojimo raštą „Mano BŪSTAS“ vadovė R.Janušonienė įteikė Šiaulių merui A.Visockui.
 Vaikų žaidimų aikštelės dovanojimo raštą „Mano BŪSTAS“ vadovė R.Janušonienė įteikė Šiaulių merui A.Visockui.
Daugiau nuotraukų (1)

Sigitas Stankus

2019-10-04 08:46

Įmonė „Mano BŪSTAS“ Šiauliuose labdaringa veikla užsiima jau ne pirmus metus.

„Puikiai prisimenu vieną pirmųjų bendrovės „Mano BŪSTAS“ iniciatyvų, kai miestui buvo padovanota puiki vaikų žaidimų aikštelė prie Talkšos ežero. Ir dabar aikštelė yra prižiūrima, puikios būklės, joje nuolat žaidžia vaikai“, – prisiminimais dalijasi Šiaulių miesto meras Artūras Visockas.

Miesto vadovas džiaugiasi, kad įmonė yra ir viena nuolatinių ir didžiausių miesto gimtadienio šventės „Šiaulių dienos“ rėmėjų.

Pasak A.Visocko, privačių įmonių parama svariai prisideda prie galimybės šiauliečiams ir miesto svečiams organizuoti kuo daugiau aukštos meninės vertės renginių.

Įmonės „Mano BŪSTAS“ vardas gerai žinomas ir Šiaulių sportininkams, nes jos paramos yra sulaukę futbolo bei regbio klubai.

Įmonė „Mano BŪSTAS“ Šiauliuose laikoma pavyzdžiu, kaip turi dirbti daugiabučius prižiūrinčios įmonės kituose Lietuvos miestuose. Pasak įmonės Šiaulių regiono vadovės R.Janušonienės, pelnyti gyventojų pasitikėjimą pavyko tik dėl įmonės darbuotojų kantraus darbo.

„Galiu tiktai pasidžiaugti, kad Šiauliuose pavyko suburti puikų kolektyvą: tai žmonės, kurie labai rimtai žiūri į savo darbą, nuoširdžiai stengiasi išspręsti gyventojų bėdas – juk tenka bendrauti su tūkstančiais žmonių, susidurti su nestandartinėmis situacijomis. Visi mūsų darbuotojai stengiasi dėmesingai išklausyti kiekvieną gyventoją, kuris kreipiasi pagalbos, operatyviai reaguoti į iškvietimus ir kuo greičiau bei kokybiškiau išspręsti problemą“, – sako R.Janušonienė.

Teigiamus įmonės pokyčius pastebi ir miesto meras A.Visockas. „Džiaugiuosi, kad ir savo tiesioginiame darbe bendrovė keičiasi ir tobulina savo paslaugas, kad sudėtingus administravimo procesus stengiasi padaryti kuo skaidresnius, ieško gyventojams palankesnių sprendimų, aktyviai dalyvauja daugiabučių renovacijos programoje“, – dėstė Šiaulių miesto vadovas.

R.Janušonienė stebisi, kad vis dar atsiranda nepakančių šiauliečių, nepatenkintų mieste vykstančiomis permainomis, – juk atliekant remontą visada kyla laikinų nepatogumų.

„Kai kurie gyventojai socialiniuose tinkluose skelbia statybviečių nuotraukas ir piktinasi netvarka mieste. Mane toks destruktyvus elgesys stebina. Aš manau, kad būdami savo miesto patriotai turime siūlyti savo idėjas, užuot svaidęsi piktomis replikomis, kurios neduoda jokios naudos“, – įsitikinusi vadovė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.