Iš Vilniaus atidaro naują kryptį – skraidins pasigrožėti pramonine architektūra

Žemų sąnaudų oro linijų bendrovė „Wizz Air“nuo 2020 m. kovo iš Zaporožės pradės vykdyti skrydžius šešiomis naujomis kryptimis, tarp jų ir į Vilnių.

Žemų sąnaudų oro linijų bendrovė „Wizz Air“nuo 2020 m. kovo iš Zaporožės pradės vykdyti skrydžius šešiomis naujomis kryptimis.<br> Bendrovės nuotr.
Žemų sąnaudų oro linijų bendrovė „Wizz Air“nuo 2020 m. kovo iš Zaporožės pradės vykdyti skrydžius šešiomis naujomis kryptimis.<br> Bendrovės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-10-22 13:58

Skrydžiai „Airbus“ A321 ir A320 orlaiviais bus vykdomi du kartus per savaitę Zaporožės tarptautinį oro uostą sujungiant su Vilniumi Lietuvoje, Viena Austrijoje, Budapeštu Vengrijoje, Gdansku, Vroclavu ir Krokuva Lenkijoje. Vietas šiam skrydžiui galima rezervuoti jau dabar bendrovės interneto svetainėje wizzair.com arba naudojantis „Wizz Air“ mobiliąja programėle. Bilietų kaina prasideda nuo 19,99 euro.

Zaporožė – miestas pietryčių Ukrainoje, žinomas kaip svarbus pramonės centras. Mieste yra Dniepro vandens jėgainė, pradėta statyti 1932 m. ir atstatyta 1947 m. po Antrojo pasaulinio karo, taip pat mieste galima aplankyti istorijos ir ginklų muziejų, aviacijos muziejų bei pasigrožėti pramonine ir industrine architektūra.

Iš visų trijų Lietuvos oro uostų – Vilniaus, Kauno ir Palangos – „Wizz Air“ šiuo metu skrydžius siūlo 28 kryptimis į 15 valstybių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.