Po nepažįstamojo provokuojančio poelgio per skrydį mergina kreipėsi į policiją

Amerikietė tvirtina, kad rytiniame oro linijų „Spirit Airlines“ skrydyje iš Atlantos į Detroitą prie jos priekabiavo nepažįstamasis.

Amerikietė tvirtina, kad skrydyje prie jos priekabiavo nepažįstamasis.<br>Mary Evans/Scanpix nuotr.
Amerikietė tvirtina, kad skrydyje prie jos priekabiavo nepažįstamasis.<br>Mary Evans/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 23, 2020, 3:02 PM

22-ejų studentė Tia Jackson JAV transliuotojui papasakojo apie savo antradienio kelionę. Mergina teigė, kad kelionėje jos bičiulė sėdėjo prie lango, o kraštinėje sėdynėje – vyras, kurio jos nepažinojo. Užsidėjusi ausines T.Jackson susirangė pasnausti – veidu į draugę, o nepažįstamam vyrui atsuko nugarą.

Prieš leidžiantis lėktuvui mergina pajuto, kad greta sėdintis vyras ją liečia. „Iš pradžių pamaniau, kad jis į mane atsitrenkė“, – pasakojo studentė. Tačiau, jos tikinimu, netrukus suprato, kad vyro ranka – jos kelnaitėse.

Staiga pašokusi Tia paspaudė pagalbos mygtuką, o nepažįstamajam liepė nustoti priekabiauti.

Anot merginos, skrydžio palydovė pasiūlė jai persėsti, tačiau Tia atsisakė nenorėdama palikti draugės. Be to, taip ji jautėsi tarsi būtų nubausta už tai, ką padarė nepažįstamasis. Studentė tikino skrydžio palydovei pareiškusi: „Jis lietė mano nuogą užpakalį. Tai jis turėtų būti persodintas“.

Nepaisant to, anot T.Jackson, niekas iš keleivių sėdėjimo vietos nepakeitė. Mergina tikina lėktuvui nusileidus kalbėjusi su pilotu, o šis pataręs susisiekti su vartų agentu.

Studentė sakė pasijutusi ignoruojama oro vežėjos, todėl policijoje parašė pareiškimą.

Oro linijų „Spirit Airlines“ atstovai pripažino, kad apie incidentą žino. Jie patvirtino, kad merginai kelionėje buvo pasiūlyta pakeisti sėdėjimo vietą.

Oro vežėjos teigimu, skrydžių palydovai apie galimą incidentą sužinojo likus 18 minučių iki nusileidimo – tuo metu buvo paspaustas pagalbos mygtukas. Kadangi T.Jackson atsisakė persėsti, laiko kitam sprendimui nebebuvo, nes, pradėjus leistis lėktuvui, visi privalėjo sėdėti.

„Spirit Airlines“ tikino, kad vos orlaiviui nusileidus teisėsauga ėmėsi darbo.

T.Jackson teigė garsiai kalbanti apie incidentą, nes baiminasi, jog tai gali pasikartoti kitoms keleivėms. „Jis turi atsakyti. Jis – gruobuonis. Kas žino, kam dar jis šitaip yra padaręs“, – kalbėjo studentė.

Ji priekaištavo oro linijų darbuotojams, kad šie paleido priekabiavimu kaltinamą asmenį ir liudytojus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.