„Air Baltic“ dėl koronaviruso atšaukia dar 370 reisų

Latvijos nacionalinė aviakompanija „Air Baltic“ papildomai sustabdytiems skrydžiams iš Rygos į Milaną ir Veroną atšaukia 370 reisų kovo 29-osios – gegužės 31 dienos laikotarpiu.

Latvijos nacionalinė aviakompanija „Air Baltic“ papildomai sustabdytiems skrydžiams iš Rygos į Milaną ir Veroną atšaukia 370 reisų kovo 29-osios – gegužės 31 dienos laikotarpiu.<br>T.Bauro nuotr.
Latvijos nacionalinė aviakompanija „Air Baltic“ papildomai sustabdytiems skrydžiams iš Rygos į Milaną ir Veroną atšaukia 370 reisų kovo 29-osios – gegužės 31 dienos laikotarpiu.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Svajūnas Laukineitis, BNS

Mar 10, 2020, 9:36 AM

Oro vežėja skelbia, jog su keleiviais, užsakiusiais bilietus į atšaukiamus reisus, susisieks individualiai, kad pasiūlytų alternatyvų.

Bendrovės atstovė spaudai Alisa Briedė tikino, kad dauguma keleivių tuo laikotarpiu numatytus kelionių tikslus galės pasiekti tą pačią arba kitą dieną.

Praėjusį savaitgalį „Air Baltic“ pranešė, jog vadovaudamasi Latvijos ligų profilaktikos ir kontrolės rekomendacijomis iki balandžio pabaigos stabdo skrydžius į Milaną ir Veroną bei atgal.

Iš Rygos į šiaurinę Italiją taip pat skraidina Airijos aviakompanija „Ryanair“, kuri paskelbė, kad nuo kovo 17-osios sumažins reisų į Bergamą skaičių.

„Ryanair“ taip pat pranešė, jog dėl koronaviruso epidemijos plitimo nuo kovo 10-osios iki balandžio 8-osios stabdo Italijos vidaus maršrutų aptarnavimą bei dar labiau retina išorinius reisus į šiaurinės Italijos oro uostus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.