„Agrokoncerno grupės“ įmonės neprašys valstybės pagalbos

„Agrokoncerno grupės“ įmonės sako, kad neprašys valstybės pagalbos dėl pasaulinės COVID-19 pandemijos sukeltų ekonominių padarinių verslui.

„Agrokoncerno grupės“ įmonės sako, kad neprašys valstybės pagalbos dėl pasaulinės COVID-19 pandemijos sukeltų ekonominių padarinių verslui.<br>M.Patašiaus nuotr.
„Agrokoncerno grupės“ įmonės sako, kad neprašys valstybės pagalbos dėl pasaulinės COVID-19 pandemijos sukeltų ekonominių padarinių verslui.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA

Mar 23, 2020, 1:59 PM

Apie tai raštu pranešta Valstybinei mokesčių inspekcijai (VMI).

„Manome, kad stambus verslas turėtų padėti valstybei. Vienas iš tokios pagalbos būdų yra visus galimus nuostolius prisiimti pačioms įmonėms, nesinaudojant valstybės pagalba.

„Agrokoncerno grupė“ ragina ir kitas stambias įmones solidarizuotis kovoje su virusu ir dėti pastangas, kad valstybė patirtų kuo mažesnes ekonomines ir socialines koronaviruso pasekmes“, – pranešime cituojamas „Agrokoncerno grupės“ generalinis direktorius Valdas Eimontas.

VMI yra paskelbusi, kad dėl pasaulinės COVID-19 pandemijos verslui patiriant tiesioginį neigiamą poveikį, verslo įmonės galės kreiptis dėl valstybės pagalbos.

Tarp daugiau kaip 30 tūkst. Lietuvos įmonių, kurios patyrė neigiamą poveikį, VMI sąraše įvardintos ir „Agrokoncerno grupės“ įmonės. Šių įmonių vadovai prašo VMI išbraukti įmones iš minėto sąrašo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.