Siuvykloje Lentvaryje septyni nelegalūs darbuotojai siuvo kaukes

Valstybinė darbo inspekcija (VDI) pranešė, kad šią savaitę tikrinant siuvyklą Lentvaryje buvo nustatyti septyni kaukes siuvantys nelegalūs darbuotojai.

Nors dėl karantino VDI yra laikinai sustabdžiusi įmonių planinius ir neplaninius patikrinimus, nelegalaus darbo kontrolė ir toliau yra vykdoma.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Nors dėl karantino VDI yra laikinai sustabdžiusi įmonių planinius ir neplaninius patikrinimus, nelegalaus darbo kontrolė ir toliau yra vykdoma.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-04-05 13:59, atnaujinta 2020-04-08 13:55

Anot VDI, trys iš septynių ketvirtadienį nustatytų nelegalių darbuotojų – užsieniečiai. Patikrinimas siuvykloje buvo atliekamas turint informacijos apie įtariamą nelegalų darbą.

Už kiekvieną nelegaliai dirbantį asmenį įmonei gresia bauda nuo 868 eurų. Taip pat gali būti baudžiamas ir įmonės vadovas.

Nors dėl karantino VDI yra laikinai sustabdžiusi įmonių planinius ir neplaninius patikrinimus, nelegalaus darbo kontrolė ir toliau yra vykdoma.

Portalas lrytas.lt visuotinio karantino dėl koronaviruso pandemijos metu skatina atsakingai laikytis numatytos tvarkos, saugoti savo ir kitų sveikatą. Parodykite, kaip saugotės jūs ir laimėkite prizus!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.