„Oro navigacija“ sustiprino vadovų komandą: Finansų ir administracijos departamentui vadovaus J. Miškinis

Šią savaitę prie VĮ „Oro navigacija“ vadovų komandos prisijungė Justinas Miškinis, kuris eis Finansų ir administracijos departamento vadovo pareigas.

Šią savaitę prie VĮ „Oro navigacija“ vadovų komandos prisijungė Justinas Miškinis.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Šią savaitę prie VĮ „Oro navigacija“ vadovų komandos prisijungė Justinas Miškinis.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Šią savaitę prie VĮ „Oro navigacija“ vadovų komandos prisijungė Justinas Miškinis.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Šią savaitę prie VĮ „Oro navigacija“ vadovų komandos prisijungė Justinas Miškinis.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2020-07-16 16:37

„Aviaciją ištikusios krizės akivaizdoje nusprendėme iš esmės sustiprinti vadovų komandą. Neabejojame, kad J.Miškinio profesinė patirtis tarptautinių finansų srityje ir asmeninės savybės bus naudingos ne tik siekiant geresnių finansinių rezultatų, bet ir prisidės prie sėkmingo strateginių tikslų įgyvendinimo“, – įmonės pranešime cituojamas laikinasis įmonės generalinis direktorius Marius Beliūnas.

J.Miškinis turi daugiau nei 12 metų patirtį finansų srityje. Pastaruosius metus jis užėmė finansų direktoriaus pareigas UAB „Litexpo“, dar anksčiau kaupė patirtį su aviacija susijusiose įmonėse.

Valstybės įmonėje J.Miškinis bus atsakingas už finansinės ir administracinės veiklos formavimą, biudžeto vykdymo kontrolę ir investicijų planavimą. Jam taip pat patikėta stiprinti žmogiškųjų išteklių politiką bei didinti administracinių procesų efektyvumą, sakoma „Oro navigacijos“ pranešime.

„Džiaugiuosi galimybe grįžti į aviacijos sektorių, kuris šiuo metu išgyvena bene sunkiausią laikotarpį. Tačiau esu įsitikinęs, kad sudėtingas metas sukuria puikią terpę atsirasti naujiems sprendimo būdams, leisiantiems pasiekti aukščiausius rezultatus“, – sako naujasis Finansų ir administracijos departamento vadovas J.Miškinis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.