„Wizz Air“ vilionė – už pusę kainos išparduoda bilietus rinktiniams skrydžiams

Mažų sąnaudų Europos oro linijų bendrovė „Wizz Air“ ketvirtadienį, rugsėjo 24-ąją, taiko iki 50 proc. nuolaidą rinktiniams skrydžiams, neribojant kelionės laikotarpio.

Nuolaidos iki 50 proc. taikomos skrydžio kainai, neįskaitant administravimo mokesčio.<br> D.Umbraso nuotr.
Nuolaidos iki 50 proc. taikomos skrydžio kainai, neįskaitant administravimo mokesčio.<br> D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 24, 2020, 9:28 AM

Nuolaidos iki 50 proc. taikomos skrydžio kainai, neįskaitant administravimo mokesčio.

Skrydžių bilietus galima įsigyti oficialioje bendrovės svetainėje ir naudojantis „Wizz Air“ mobiliąja programėle. Šis pasiūlymas galioja rinktiniams š. m. rugsėjo 24 d. nuo 00.00 iki 23.59 val. centrinės Europos laiku užsakytiems skrydžiams.

Taip pat „Wizz Air“ rekomenduoja keleiviams į savo rezervaciją įtraukti „WIZZ Flex“ paslaugą, kurią tik šiandien galima užsisakyti už specialų 1 EUR mokestį.

Pasirinkę šią paslaugą keleiviai gali atšaukti savo skrydį likus ne mažiau kaip 3 valandoms iki išvykimo be jokio papildomo mokesčio, iš karto susigrąžinti 100 proc. pradinės kainos avialinijos kreditais, pakeisti datą ar kelionės tikslą.

„Wizz Air“ yra pradėjusi naują higienos reikalavimų erą.

Oro linijų bendrovė neseniai paskelbė daugybę patobulintų higienos priemonių, kad užtikrintų savo keleivių ir įgulos sveikatą ir saugumą.

Viso skrydžio metu įgulos nariai privalo dėvėti veido kaukes ir pirštines, o keleiviai – veido kaukes.

„Wizz Air“ orlaiviai yra reguliariai valomi garais, naudojant antivirusinį tirpalą, taip pat laikomasi griežto kasdienio valymo grafiko – visi oro linijų bendrovės orlaiviai per naktį dezinfekuojami antivirusiniu tirpalu.

Keleivių prašoma laikytis vietos sveikatos institucijų nustatytų saugaus fizinio atstumo reikalavimų, jie skatinami užsisakyti paslaugas prieš skrydį internetu (pvz., registruotas bagažas, „WIZZ Priority“, greitoji patikra), kad būtų kiek įmanoma sumažintas fizinis kontaktas oro uoste. Daugiau informacijos apie „Wizz Air“ naujus saugumo reikalavimus galite pamatyti vaizdo įraše čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.