Ambicingam verslui – nauja tarptautinė advokatų kontora Lietuvoje

Į Lietuvos teisinių paslaugų rinką žengia naujas prekės ženklas – „ALIANT“. Prieš 5 metus įkurtas, sparčiai augantis „ALIANT“ tinklas šiuo metu vienija šešiolikos šalių teisės profesionalus Europos, Šiaurės ir Pietų Amerikos, Afrikos bei Azijos žemynuose.

D.Tarvainytė.
D.Tarvainytė.
J.Vilys.
J.Vilys.
A.Bitinas.
A.Bitinas.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2020-11-11 09:48

Dvi susijungusios Lietuvos verslo teisės advokatų kontoros – „DT LEGAL Džiolana Tarvainytė ir partneriai“ ir advokato Justo Vilio kontora tampa šio globalaus advokatų kontorų tinklo „ALIANT“ dalimi.

Remdamiesi išgrynintais globalaus tinklo veiklos principais, „ALIANT Tarvainytė Vilys Bitinas“ dirbs su įmonėmis, veikiančiomis Lietuvoje, ambicijų užsienio rinkose turinčiomis bendrovėmis ir tarptautiniais klientais, plėtojančiais verslą mūsų šalyje, taip pat su fiziniais asmenimis.

Advokatai teiks plataus spektro teisines paslaugas įmonių, finansų, darbo, migracijos, nekilnojamojo turto, aplinkosaugos, mokesčių, intelektinės nuosavybės ir inovatyvių technologijų teisės srityse, taip pat verslo ginčuose šalies ir tarptautiniuose teismuose.

„Vadovaudamiesi aukščiausiais kokybės ir etikos standartais bei geriausios praktikos pavyzdžiais siūlome integruotas teisės paslaugas visuose verslo valdymo ir plėtros procesuose. Šį klientų poreikį svetur užtikrinti padės tų šalių teisės ekspertų tinklas, pajėgus operatyviai bendradarbiauti tarptautiniu mastu“, – sako advokatų kontoros „ALIANT Tarvainytė Vilys Bitinas“ vadovaujančioji partnerė Džiolana Tarvainytė.

„Šiandien, skaitmeninės transformacijos eroje, globalų verslą gali vystyti ne vien stambaus kapitalo įmonės. Pavyzdžiui, Lietuvoje pradėtas verslas atranda nišas skirtinguose pasaulio kraštuose. Ir norint, kad plėtra vyktų sklandžiai, reikia kokybiškų ir efektyvių teisinių paslaugų konkrečioje valstybėje. Klientų noras – gauti eksperto konsultaciją naujoje rinkoje greitai, iš patikimų rankų ir jaučiant, kad esi išties svarbus,“ – teigia advokatų kontoros partneris Justas Vilys.

„Mūsų kolegos yra sukaupę didelę patirtį įgyvendinant įvairių sričių verslo sandorius, įskaitant tarpvalstybinius teisinius projektus. Tai leidžia suteikti aukščiausio lygio paslaugas skirtingose rinkose“, – kalba advokatas dr. Audrius Bitinas, „ALIANT Tarvainytė Vilys Bitinas“- partneris.

„Mes ir mūsų tarptautiniai partneriai „ALIANT“ tinkle puoselėjame startuolišką filosofiją. Jos esmė – aistra savo darbui, lankstumas, inovatyvumas ir pasiekiamumas. Dirbame tuo pačiu ritmu kaip ir verslas“, – sako D.Tarvainytė, „ALIANT Tarvainytė Vilys Bitinas“ vadovaujančioji partnerė.

„ALIANT“ tinklo teisininkai įvairiose šalyse – tarsi šeimos nariai. Ši vertybė puoselėjama ir darbe su klientais: nesvarbu, mažas ar didelis – į kiekvieną žiūrima itin dėmesingai. Kartu su jaunesniais kolegomis kontoros partneriai aktyviai dalyvauja teisinių strategijų paieškose ir jų įgyvendinimo procese iki pat finišo.

Tarptautinė „ALIANT“ advokatų kontora įkurta 2015 m. Jos tikslas – teikti integruotus verslo teisės sprendimus tarptautiniu mastu pasitelkiant globalų tinklą ir stiprią lokalią kompetenciją. Komandos nariai yra žinomi teisininkai, siekiantys aukščiausios kokybės savo klientams.

Šiuo metu tinklas veikia daugiau nei 16 šalių (JAV, JK, Nyderlandai, Prancūzija, Lenkija, Lietuva, Ispanija, Kipras, Izraelis, Suomija, Italija, Vengrija, Argentina, Brazilija, Kinija, Nigerija) specializuojasi 27 teisės srityse, paslaugas teikia 20 kalbų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.