Į paramą galės pretenduoti įmonės, kurių apyvarta krito nuo spalio iki sausio

Vyriausybė trečiadienį pritarė Ekonomikos ir inovacijų ministerijos siūlymui, kad vertinant, kurie verslai galėtų pretenduoti į paramą, būtų atsižvelgiama į laikotarpį nuo šių metų spalio iki kitų metų sausio 31 dienos.

Šiuo metu numatyta, kad paramos galėtų sulaukti tie verslai, kurių apyvarta 30 proc. krito nuo šių metų kovo iki spalio pabaigos.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Šiuo metu numatyta, kad paramos galėtų sulaukti tie verslai, kurių apyvarta 30 proc. krito nuo šių metų kovo iki spalio pabaigos.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-12-16 15:11

Ekonomikos ir inovacijų ministrė Aušrinė Armonaitė sakė, kad taip būtų padedama verslams, kurie nukentės dėl pastarųjų suvaržymų.

Ji taip pat nurodė, kad spalio mėnuo pasirinktas, nes įmonės patyrė apribojimų jau tada.

„Įmonės turėjo įvairių apribojimų dar spalį, ypač maitinimo įstaigos – maždaug pusę klientų nei normaliu laiku galėjo aptarnauti“, – sakė A.Armonaitė.

Šiuo metu numatyta, kad paramos galėtų sulaukti tie verslai, kurių apyvarta 30 proc. krito nuo šių metų kovo iki spalio pabaigos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.