Vilniaus oro uoste užfiksuotas buvusio Rusijos prezidento Dmitrijaus Medvedevo žmonos lėktuvas Pateikė daugiau informacijos

Aviacijos mylėtojų Facebook grupė „Lithuanian Planespotters“ skelbia, jog antradienio vakare (sausio 5 d.) Vilniaus oro uoste buvo užfiksuotas buvusio Rusijos prezidento Dmitrijaus Medvedevo žmonai galimai priklausantis „Bombardier Global 5000“ lėktuvas.

Vilniaus oro uoste buvo užfiksuotas buvusio Rusijos prezidento Dmitrijaus Medvedevo žmonai galimai priklausantis „Bombardier Global 5000“ lėktuvas.<br>D.Mataitis/Scanpix nuotr.
Vilniaus oro uoste buvo užfiksuotas buvusio Rusijos prezidento Dmitrijaus Medvedevo žmonai galimai priklausantis „Bombardier Global 5000“ lėktuvas.<br>D.Mataitis/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Donatas Andrijauskas, www.madeinvilnius.lt

Jan 7, 2021, 9:47 AM, atnaujinta Jan 7, 2021, 4:25 PM

„Nors oficialiai šis M-SKSM registracijos privatus verslo klasės lėktuvas priklauso VTB banko ofšoriniam verslui, Rusijos aktyvistas Aleksejus Navalnas yra išsiaiškinęs, jog lėktuvu skraido Svetlana Medvedeva.

Apie tai, ar pati Svetlana lankėsi Vilniuje, žinių neturime. Tačiau gali būti, jog VNO naudojamasi kaip tarpine stotele tarp Rusijos ir Jungtinės Karalystės, nes skrydžiai iš Rusijos į JK šiuo metu uždrausti.

O kaip tik prieš kelias dienas šis orlaivis užfiksuotas Londone“, – rašoma pranešime.

Vilniaus oro uostų atstovas spaudai Tadas Vasiliauskas naujienų portalui lrytas.lt patvirtino, jog tai yra „Bombardier Global 5000“ lėktuvas.

Jis minėjo, kad šis lėktuvas į Vilniaus oro uostą atvyko antradienį, sausio 5 d., 20 val. 42 min. iš Maskvos ir buvo be keleivių: tik lėktuvas ir jo įgula.

Lėktuvas išskrido tą pačią dieną, po kelių valandų, – 23 val. 51 min. atgal į Maskvą. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.