Konkurencijos taryba: leista įgyti Nemuno vaistinės vienvaldę kontrolę

Konkurencijos taryba praneša leidusi Petrui Bartkui netiesiogiai vykdyti koncentraciją per bendrovę „Medigate Management“ įsigyjant 79,69 proc. Nemuno vaistinės akcijų (kartu su turimomis – iš viso 90,96 proc.) ir įgyjant jos vienvaldę kontrolę.

Konkurencijos taryba: leista įgyti Nemuno vaistinės vienvaldę kontrolę.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Konkurencijos taryba: leista įgyti Nemuno vaistinės vienvaldę kontrolę.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Konkurencijos taryba: leista įgyti Nemuno vaistinės vienvaldę kontrolę.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Konkurencijos taryba: leista įgyti Nemuno vaistinės vienvaldę kontrolę.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 10, 2021, 5:45 PM

Pranešimas apie ketinimą vykdyti koncentraciją gautas šių metų vasario 11 d. Įvertinusi su sandoriu susijusias aplinkybes, Konkurencijos taryba konstatavo, kad dėl numatomos vykdyti koncentracijos nebus sukurta ar sustiprinta dominuojanti padėtis, ar itin apribota konkurencija atitinkamose rinkose.

Kaip praneša Konkurencijos taryba, „Medigate Management“ vykdo antrinių įmonių kontroliavimo veiklą Lietuvoje.

Su kontrolę įgyjančiu ūkio subjektu susijusios bendrovės „Medigate“ ir „PH Holdingas“ taip pat vykdo antrinių įmonių kontroliavimo veiklą, be to, gamina maisto papildus, užsiima didmenine prekyba maisto papildais, medicinos priemonėmis bei kosmetikos gaminiais, teikia licencijų gavimo ir prekių tiekimo organizavimo paslaugas su Nemuno vaistine susijusioms įmonėms Lietuvoje.

Nemuno vaistinė valdo prekės ženklu „Camelia vaistinė“ pažymėtas vaistines bei vykdo mažmeninę ir didmeninę prekybą vaistais, maisto papildais, įvairiomis medicinos priemonėmis ir kosmetikos gaminiais Lietuvoje.

Su ja susijusios įmonės – Sirupio vaistinė, „CGP elektroninė prekyba“, „Reklamos sklaida“, „Ingen Pharma“ ir kt. – užsiima mažmenine vaistinių veikla, internetine prekyba vaistais ir kitais farmacijos produktais, teikia reklamos ir rinkodaros paslaugas bei vykdo generinių vaistų gamybos ir didmeninės prekybos veiklas Lietuvoje ir Latvijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.