Viena iš tiesioginių krypčių skrydžiams – ir Vilnius, susisiekti nereiks nė valandos

Talino oro uostas keleiviams šią vasarą pasiūlys tiesioginius skrydžius 26 kryptimis bei 14 krypčių užsakomaisiais reisais. Apie tai pirmadienį pranešė oro uosto operatorė.

Be šiuo metu tvarkaraštyje numatytų skrydžių, nuo liepos bus siūlomos kryptys į Briuselį, Romą, Ciurichą ir Vilnių.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
Be šiuo metu tvarkaraštyje numatytų skrydžių, nuo liepos bus siūlomos kryptys į Briuselį, Romą, Ciurichą ir Vilnių.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 14, 2021, 4:39 PM, atnaujinta Jun 15, 2021, 10:59 AM

Be 22 tiesioginių šiuo metu tvarkaraštyje numatytų krypčių, vasarą bus siūlomos kryptys į Briuselį, Romą, Ciurichą ir Vilnių – atitinkamai nuo birželio 18, liepos 2 ir rugpjūčio 2 dienos. Pagrindinės turistinių kelionių kryptys yra Turkija, Graikija, Bulgarija, Tunisas, Kipras, Portugalija ir Gruzija.

Talino oro uosto operatorės vyriausiasis komercijos pareigūnas Eero Pargmae teigė, kad vasaros mėnesiais tikimasi keliautojų skaičiaus augimo Estijoje ir visoje Europoje, todėl rekomendavo keleiviams išlikti ramiems ir keliauti atsakingai.

„Nėra net kalbos apie tokias nerūpestingas keliones, kurias mes prisimename iki 2020 metų kovo mėnesio.

Privalu elgtis atsakingai ir laikytis visų taisyklių, kurias nustatė įvairios šalys ir oro linijų bendrovės, visgi keliauti jau tai tapo daug lengviau nei prieš porą mėnesių“, – pažymėjo E.Pargmae.

Nuo liepos 1 dienos visose ES valstybėse narėse bus prieinamas skaitmeninis COVID-19 pasas. Nepaisant to, atvykimo šalyse galės galioti papildomi reglamentai ir apribojimai.

Nuo birželio 10 dienos Estijoje galioja nauji skaitmeniniai COVID-19 pažymėjimai, atitinkantys Europos Sąjungos standartą, o be skiepijimo pažymėjimo, Estijos gyventojai gali gauti pažymėjimus, patvirtinančius, kad COVID-19 tyrimų atsakymas yra neigiamas arba kad asmuo neseniai persirgo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.