Inga Skisaker išrinkta „Swedbank“ Lietuvoje vadove

„Swedbank“ Lietuvoje taryba naująja „Swedbank“ Lietuvoje vadove išrinko Ingą Skisaker. Prie komandos ji prisijungs š.m. rugpjūčio 9 d. ir formaliai vadovės pareigas pradės eiti, kai bus gautas finansų rinkos priežiūros institucijų leidimas.

Inga Skisaker išrinkta „Swedbank“ Lietuvoje vadove.<br>T.Bauro nuotr.
Inga Skisaker išrinkta „Swedbank“ Lietuvoje vadove.<br>T.Bauro nuotr.
I.Skisaker.<br>Pranešimo autorių nuotr.
I.Skisaker.<br>Pranešimo autorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 7, 2021, 10:24 AM

Prieš prisijungdama prie banko komandos Inga Skisaker užėmė įvairias vadovaujančias pozicijas „Nordea“ banke, įskaitant vadovaujančias pareigas „Nordea“ grupėje, „Nordea“ Baltijos bankininkystės vadovės bei „Nordea“ Lietuvoje vadovės pareigas. Ji taip pat yra užėmusi „RIMI“ Lietuvoje vadovės pareigas.

Inga Skisaker taip pat ėjo „Telia Lietuva“ nepriklausomos valdybos narės pareigas, buvo valdybos narė Baltijos vadybos institute (Baltic Management Institute) bei Lietuvos Investuotojų forume. I.Skisaker turi Vilniaus Universiteto Verslo administravimo magistro laipsnį.

„Inga Skisaker yra įgijusi didžiulės patirties Lietuvos, Baltijos bei Šiaurės šalių bankiniame ir kituose sektoriuose. Ji turi daug ryžto veikti, išsamias bankinio ir finansų sektoriaus žinias, puikiai išmano Lietuvos rinką bei siekia prisidėti prie visuomenės stiprinimo.

Dėl to esu įsitikinęs, kad I.Skisaker kartu su vadovų komanda bei visais banko darbuotojais užtikrins nuolatinį organizacijos judėjimą pirmyn, gerą banko klientų patirtį ir pasitenkinimą bei svarų banko indėlį visuomenėje“, – sako „Swedbank“ Baltijos bankininkystės vadovas Jon Lidefelt.

„Jaučiuosi išties pagerbta pakviesta prisijungti prie banko. Bankai užima svarbų vaidmenį visuomenėje, prisidėdami prie čia vykstančių pokyčių ir gerovės kūrimo, taip pat būdami skaitmenizacijos lyderiais bei spręsdami klimato kaitos ir socialinius iššūkius. Kartu su mūsų klientais bei komanda tikiuosi ir toliau prisidėti prie tvarios ateities kūrimo mūsų klientams bei Lietuvos ekonomikai“, – sako Inga Skisaker.

Remy Salters ir toliau laikinai eis „Swedbank“ Lietuvoje vadovo pareigas, iki kol bus gauti priežiūros institucijų leidimai. Po to jis grįš į nuolatinę „Swedbank“ Lietuvoje Finansų tarnybos vadovo poziciją.

„Noriu padėkoti R.Salters už jo pagalbą bei indėlį šiuo pereinamuoju laikotarpiu. Jo lyderystė sustiprino pasitikėjimą organizacija, užtikrino sklandžią veiklą bei geriausius rezultatus. Esu labai dėkingas už tai, kad R.Salters ir toliau eis finansų tarnybos vadovo Lietuvoje pareigas bei linkiu jam didžiausios sėkmės, grįžtant į šią ne mažiau iššūkių kupiną poziciją“, – sako Jon Lidefelt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.