Oficialu: nuo spalio iš Vilniaus bus vykdomas tiesioginis skrydis į Karibus

Pirmasis tiesioginis skrydis iš Tarptautinio Vilniaus oro uosto į saulėtą ir egzotišką Dominikos Respubliką įvyks spalio 30 d. Šia informacija savo facebooko paskyroje pasidalino Vilniaus oro uostas. Keliones organizuos „ITAKA Lietuva“, o skrydžius vykdys „LOT Polish Airlines“.

Oficialu: nuo spalio iš Vilniaus bus vykdomas tiesioginis skrydis į Karibus.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Oficialu: nuo spalio iš Vilniaus bus vykdomas tiesioginis skrydis į Karibus.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Aneta Kurowska, www.madeinvilnius.lt

2021-09-01 15:23, atnaujinta 2021-09-01 19:32

Keleiviai skris aviakompanijos BOEING 787 „Dreamliner“ lėktuvu. Lėktuve yra 294 vietos, o visos kelionės metu galima žiūrėti filmus ir serialus, nes kiekvienoje sėdynėje yra įrengti individualūs monitoriai.

Keleiviai taip pat galės: klausytis muzikos ir tinklalaidžių, skaityti žurnalus ir knygas, USB prievadas ir elektros lizdas leis įkrauti savo išmaniuosius įrenginius, o visos kelionės metu bus galima stebėti orlaivio padėtį.

Į vieną pusę teks skristi apie 11 val. Maitinimas ir geriamasis vanduo yra įskaičiuoti į kelionės kainą. Lėktuve galima bus pasirinkti kuria klase keliauti: economy, premium arba bussines class. Atitinkamai lėktuvo bilietai bus brangesni 550 ir 650 eur. Džiugia žinia pasidalino ir kelionių organizatorius Rimvydas Širvinskas-Makalius.

„Rudenį ir žiemą bus vykdomi tiesioginiai skrydžiai iš Vilniaus į Dominikos Respubliką. Tai reiškia 11 val. tiesioginis skrydis dideliu „Dreamliner“ lėktuvu. Galima bus rinktis economy, premium arba verslo klasę ir važiuoti atostogauti į 5 žvaigždučių „all-inclusive“ viešbučius Dominikos Respublikoje. Tai yra nereali naujiena“, – kalbėjo verslininkas savo instagramo paskyroje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.