Aktualūs pokalbiai apie rinkodarą ir komunikaciją „Berta&Talks“ nuo šiol sekmadieniais lrytas.lt

Ką žinote apie komunikaciją? Kaip ji kasdien veikia mus ir kaip susisieja su rinkodara? Kokių komunikacijos klaidų rinkodaroje reikėtų vengti? O kas iš tiesų yra komunikacijos klaida? Daugybė klausimų, į kuriuos atsakymų nuo šiol naujienų portalas lrytas.lt kartu su komunikacijos ir rinkodaros agentūra „Berta&“ ieškos specialiose tinklalaidėse.

Berta Čaikauskaitė<br>A.Kudinovo dizainas
Berta Čaikauskaitė<br>A.Kudinovo dizainas
Berta&amp;Talks nuo šiol sekmadieniais lrytas.lt<br>A.Kudinovo dizainas
Berta&amp;Talks nuo šiol sekmadieniais lrytas.lt<br>A.Kudinovo dizainas
Aurelija Astrauskė<br>A.Kudinovo dizainas
Aurelija Astrauskė<br>A.Kudinovo dizainas
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Nov 6, 2021, 12:00 PM

„Prieš metus startavusi „Berta&Talks“ tinklalaidė buvo eksperimentas, netradicinis būdas kalbėti apie komunikaciją kitaip. Būti kitokiais – to visada siekiame ne tik, kaip komunikacijos ir rinkodaros agentūra, bet ir kaip komanda, partneriai. Džiugu, kad mums kol kas tai daryti sekasi“, – kalbėjo Berta Čaikauskaitė, komunikacijos ir rinkodaros agentūros „Berta&“ vadovė.

Pasak B. Čaikauskaitės, per metus agentūra „išaugo“ tinklalaidės formatą ir šį sezoną norėjosi startuoti atsinaujinusiems su dar stipresniu turiniu ir informaciniu partneriu. Todėl naujose „Berta&Talks“ laidose bus ne tik daugiau pašnekovų, bet ir laidas ves gausesnė agentūros „Berta&“ komanda.

Kiekvieną sekmadienį 10 val. portalo lankytojai galės stebėti išskirtinius ir aktualius pokalbius apie rinkodarą ir komunikaciją – „Berta&Talks“.

Komunikacija mus lydi kasdien, tačiau tai nėra toks paprastas procesas, kaip kartais galėtume pagalvoti. Viešojoje erdvėje apstu pavyzdžių, kai ne vietoje ir ne laiku ištarta frazė sukuria sniego lavinos efektą. Džiaugiamės, kad prie mūsų prisijungia partneriai, kurie su verslo ir kitų sričių profesionalais aptars aktualiausius rinkodaros, komunikacijos ir gyvenimo klausimus naujose portalo tinklalaidėse. Tikimės, kad naudingos temos pravers visam būriui portalo lankytojų“, – sako „Lietuvos ryto“ žiniasklaidos grupės rinkodaros vadovė Gintarė Kaminskienė.

„Berta&Talks“ kviečia į pokalbius apie komunikaciją ir su ja susijusias temas: vadovavimą, emocines kompetencijas, lyderystę, oratorystę, profesinius pasirinkimus, iššūkius, su kuriais susiduria verslai ir juose dirbantys žmonės komunikuodami. Pašnekovai dalinsis savo istorijomis, žiniomis bei įžvalgomis, padėsiančiomis ne tik komunikacijos bei rinkodaros specialistams, bet ir kitų sričių atstovams.

Visas tinklalaides nuo sekmadienio rasite čia.

Pirmojoje sekmadienio tinklalaidėje apie LGBT Lietuvoje patiriamas problemas komunikacijos strategė Aurelija Astrauskė kalbins homoseksualių moterų porą – Sigitą Mykolaitytę ir Jugnę Jūnę Jonušaitę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.