„Camelia“ klientai per mėnesį sutaupo apie 2 mln. eurų

Kasdien siūlomos mažos kainos, taikomos specialios mėnesio akcijos, geri pasiūlymai ir išskirtinės gimtadienio akcijos – „Camelia“ vaistinėse teikiamos naudos. Pasinaudoję jomis, „Camelia“ klientai ne tik už prieinamą kainą rūpinasi savo sveikata, bet per mėnesį bendrai sutaupo apie 2 mln. Eur, kuriuos gali skirti kitoms reikmėms.

„Camelia“ nuotr.
„Camelia“ nuotr.
Virgilija Bečelytė.<br>„Camelia“ nuotr.
Virgilija Bečelytė.<br>„Camelia“ nuotr.
Aušra Budrikienė.<br>„Camelia“ nuotr.
Aušra Budrikienė.<br>„Camelia“ nuotr.
„Camelia“ nuotr.
„Camelia“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jan 14, 2022, 12:26 PM

„Esminis „Camelia“ vaistinių tinklo siekis – kiekvieną dieną klientams pasiūlyti mažas kainas. Dėl mūsų taikomų akcijų ir nuolaidų kiekvieną mėnesį mūsų klientai kartu sutaupo apie 2 mln. eurų, kuriuos gali skirti kitiems savo poreikiams“, – sako vaistinių tinklą „Camelia“ valdančios „Nemuno vaistinės“ generalinė direktorė Aušra Budrikienė.

Mažiau išteklių reikalaujantis vaistinių išlaikymas, optimizuoti darbo procesai ir atsakingai atrenkamas asortimentas leidžia klientams kiekvieną dieną pasiūlyti aukščiausios kokybės prekes už mažą kainą.

Išskirtinės nuolaidos asortimentui

Viena „Camelia“ vaistinės klientams siūlomų naudų – kasdien vykdomos „Laimės valandos“, leidžiančios papildomai sutaupyti. Nuo 16:00 iki 18:00 val. pateikus „Mažų kainų“ kortelę, taikomos nuolaidos toms prekėms, kurioms negalioja kitos akcijos ar pasiūlymai.

Kiekvieną dieną „Camelia“ vaistinėse taikoma iki 10 proc. nuolaida receptiniams ir nereceptiniams vaistams, 20 proc. – kosmetikai, 30 proc. – maisto papildams ir iki 10 proc. – kitoms prekėms.

„Daugelis jau žino, kad užsukę į „Camelia“ vaistinę „Laimės valandų“ metu galės dar labiau sutaupyti. Visgi, kai aptarnaujame pirmą kartą mūsų vaistinėje tuo metu apsilankiusius klientus, matome, kad jie nustemba sužinoję, jog jų pasirinktoms prekėms bus pritaikyta papildoma nuolaida. Pamatę, kiek pavyko sutaupyti, žmonės nuoširdžiai apsidžiaugia“, – pasakoja vaistininkė Virgilija Bečelytė.

Senjorams – nuolaidos visą dieną nuo pirmos prekės

Norint palengvinti senjorų patiriamus finansinius sunkumus ir siekiant palengvinti jų finansinę naštą, „Camelia“ vaistinėse jiems taikoma išskirtinė nuolaidų sistema. Į vaistinę apsipirkti užsukusiems senjorams, pateikusiems „Mažų kainų“ korteles, pažymėtas specialiu lipduku, nuolaidos yra taikomos visą dieną ir nuo pirmos prekės – nepaisant to, kiek priekių jie perka.

„Mažų kainų“ kortelė su senjoro žyma visą dieną „Camelia“ vaistinėse suteikia iki 15 proc. nuolaidą receptiniams vaistams, iki 20 proc. – nereceptiniams vaistams, 25 proc. – kosmetikos prekėms, 30 proc. nuolaidą maisto papildams ir iki 20 proc. – kitoms prekėms.

„Vaistinėje apsilankę senjorai dažnai pasidžiaugia ne tik jiems sudaroma galimybe sutaupyti įsigyjant reikalingas prekes bet kuriuo metu, bet ir pasitarti sveikatos klausimais“, – sako vaistininkė V. Bečelytė.

Sutaupyti leidžia ir kitos naudos

„Camelia“ vaistinių klientams yra taikomos specialios nuolaidos gimtadienio proga. Gavus gimtadienio sveikinimo žinutę ir pateikusiems „Mažų kainų“ kortelę, vieno apsipirkimo metu yra taikoma 40 proc. nuolaida maisto papildams ir kosmetikai, jeigu šių grupių prekėms netaikomos kitos akcijos, nuolaidos bei pasiūlymai.

Į vaistinę atvykusiems klientams sutaupyti leidžia ir „Camelia“ mėnesio akcijos bei pasiūlymai, pristatomi kiekvieno mėnesio pradžioje ir galiojantys iki jo pabaigos. Su šiais pasiūlymais ir akcijomis susipažinti galima internete publikuojamame leidinyje arba bet kurioje „Camelia“ vaistinėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.