„Zurich Insurance“ pasitraukia iš Rusijos

Šveicarijos draudimo milžinė „Zurich Insurance“ penktadienį pranešė parduodanti savo verslą Rusijoje 11-ai vietinės komandos narių, taip prisijungdama prie iš šios šalies pasitraukiusių užsienio kompanijų dėl Maskvos karinės agresijos prieš Ukrainą.

„Zurich Insurance“ pasitraukia iš Rusijos.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
„Zurich Insurance“ pasitraukia iš Rusijos.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 20, 2022, 12:38 PM

„Naujieji savininkai verslą plėtos savarankiškai ir naudodami kitą prekės ženklą, o „Zurich“ nebevykdys verslo Rusijoje“, – teigiama Šveicarijos draudikės pranešime.

Sandorio, kurio užbaigimui būtini reguliuotojų leidimai, vertė ir sąlygos neviešinamos. „Zurich Insurance“ teigia turinti apie 56 tūkst. darbuotojų ir per 55 mln. klientų daugiau kaip 210 pasaulio regionų.

Ne gyvybės draudimo bendrovė „Zurich Russia“ užėmė tik apie 0,3 proc. rinkos Rusijoje, orientavosi į paslaugų teigimą tarptautiniams klientams. 2021 metais „Zurich Russia“ pasirašė apie 34 mln. JAV dolerių draudimo įmokų, iš jų 3 mln. dolerių pritraukė iš vietos klientų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.