„LastMile“ pradeda dirbti pajūryje: prekes pristatys iki pat Latvijos sienos

Prekybos tinklo „Iki“ valdomas startuolis „LastMile“, skirtas internetu užsisakyti maisto produktų ir kasdienių prekių, plečia aptarnaujamą teritoriją ir vasaros sezoną pradeda darbą poilsiautojų pamėgtame pajūryje. Tadas Norušaitis, startuolio „LastMile“ vadovas ir bendraįkūrėjas, sako, kad prekės bus pristatomos visoje pajūrio teritorijoje: nuo Klaipėdos iki pat Latvijos sienos.

T.Norušaitis.<br>„Iki“ nuotr.
T.Norušaitis.<br>„Iki“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 6, 2022, 2:09 PM

Prekės – ir į paplūdimį

„Mūsų platforma yra orientuota į pirkėjus, kurie nori įsigyti kasdienio vartojimo prekių ir gauti greitą jų pristatymą. Norėdami, kad gyventojai ir poilsiautojai galėtų apsipirkti greitai ir patogiai, vasarą praplečiame savo veiklą visame pajūryje. Užsakymai bus vykdomi ne tik pagrindiniuose kurortuose: Palangoje, Šventojoje, bet ir už miestų ribų. Prekės iš parduotuvių bus pristatomos visoje pajūrio teritorijoje: nuo Klaipėdos iki pat Latvijos sienos, išskyrus Neringą“, – sako T. Norušaitis.

Pasak jo, sezono pradžioje pajūryje dirbs kelios dešimtys kurjerių, vėliau – jeigu poreikis augs, jų bus įdarbinama ir daugiau. Prekės bus vežamos į visus pajūrio kaimus, o techniškai jų bus galima užsisakyti net ir į paplūdimį.

„Jeigu gėrimų ar užkandžių poilsiautojai norės užsisakyti į paplūdimį – techniškai ir tai padaryti bus įmanoma. Programėlėje galima suvesti artimiausią adresą, tuomet žemėlapyje patikslinti pristatymo vietą bei palikti komentarą, kad esu paplūdimyje“, – teigia T. Norušaitis.

Pirmiems 3 apsipirkimams – nuolaida

T. Norušaitis sako, kad tiek pajūryje, tiek visuose miestuose, kuriuose veikia „Iki“ valdomas startuolis „LastMile“, vasarą prekės bus pristatomos nemokamai. Be to, visą vasarą naujiems „LastMile“ klientams bus suteikiama 20 proc. nuolaida 3 pirmiems apsipirkimams.

Tiek pajūryje, tiek visoje Lietuvoje prekių užsisakant per „LastMile“ programėlę krepšelis ribojamas nebus. Visgi, visiems krepšeliams iki 20 Eur yra taikomas mažo krepšelio mokestis, kuris siekia apie 3 Eur.

Startuolio „LastMile“ platforma šiuo metu turi daugiau nei 300 tūkst. registruotų vartotojų. Net 95 proc. pirkėjų prekes įsigyja su pristatymu per kelias valandas. Jie gali rinktis produktus iš daugiau nei 40 partnerių parduotuvių, o asortimentą bendrai sudaro daugiau kaip 30 tūkst. prekių. Šiuo metu „LastMile“ siūlo atsiėmimo paslaugą fizinėse Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos „Iki“ parduotuvėse arba greta jų. Paslauga yra teikiama devyniose „Iki“ parduotuvėse. Prekybos tinklas „Iki“ 2021 m. rugsėjo mėn. įsigijo startuolį „LastMile“ po sėkmingo, daugiau nei pusantrų metų trukusio, bendradarbiavimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.