D. Dundulis pripažino, kad investicijos Baltarusijoje buvo klaida ir dabar jas nurašė į nuostolius

Vieno didžiausių Lietuvos mažmeninės prekybos tinklų „Norfa“ savininkas Dainius Dundulis, valdantis 13 proc. Baltarusijos prekybos tinklo „Mart Inn“ akcijų, sako, kad investicijas šioje šalyje nurašė į nuostolį.

D.Dundulis.<br>D.Umbraso nuotr.
D.Dundulis.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 22, 2022, 9:44 AM

Anksčiau skelbta, kad D. Dundulis į „Mart Inn“ Baltarusijoje investavo per 4 mln. eurų, tačiau jis teigia, kad ši suma yra didesnė.

„Mes ten paskolą esame suteikę, obligacijas išpirkę, tai ten didesnė suma. Žinote, sąžiningai mes jau prieš tris–keturis metus savo balanse jau esame nusirašę ir jeigu kažkas grįš, reiškia, grįš, džiaugsimės. Aš galiu drąsiai pasakyti, kad tai yra neprognozuojama, kaip su oru ar ekonomika“, – antradienį LRT radijui sakė D. Dundulis.

„Mart Inn“ prekybos tinklą Mindaugas ir Gintaras Marcinkevičiai Baltarusijoje įkūrė 2012 metais. Anot D. Dundulio, pirkėjo tinklui ieškoma jau seniai, tačiau jis nežino, ar jis jau rastas.

„Aš žinau tik tiek, kad pats pirkėjas jau yra ieškomas, bijau pasakyti, jau kokius keturis metus, o žinome, rezultatas, ar jie yra suradę, aš asmeniškai nežinau“, – teigė D. Dundulis.

Jo teigimu, investuoti Baltarusijoje buvo klaida.

„Sprendimas mūsų buvo tikrai neteisingas, kad iš viso ėjom į šitą rinką, o dabar turime tą, ką turime“, – sakė D. Dundulis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.