Verslo idėja: už įspūdingus pinigus siūlo neįtikėtiną paslaugą

Tie, kurie bent truputį keliauja, žino, kad vasaros metu Paryžiuje pamatyti Mona Lizą arba be eilės patekti į Eifelio bokštą – misija neįmanoma.

 Nuo šiol be eilių mėgautis įdomiausiais ir labiausiai perpildytais lankytinais objektais galės tie, kurie gali plačiau atverti savo pinigines.<br> 123rf nuotr.
 Nuo šiol be eilių mėgautis įdomiausiais ir labiausiai perpildytais lankytinais objektais galės tie, kurie gali plačiau atverti savo pinigines.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 30, 2017, 10:53 AM

Tiesa, nuo šiol tokią galimybę, be eilių mėgautis įdomiausiais ir labiausiai perpildytais lankytinais objektais, turės tie, kurie gali plačiau atverti savo pinigines, rašo CNN.com. 

Būtent tokiu verslu nusprendė užsiimti Gregas Sacksas, kompanijos, teikiančias kelionių planavimo paslaugas „Trufflepig“ vadovas bei įkūrėjas. 

Keliautojams, norintiems sutaupyti laiko išvengiant didžiausių eilių bei siekiantiems išskirtinų vaizdų bei pojūčių, verslininkas siūlo savo paslaugas, kurios leis keliautojams patirti tai, ko paprastoje ekskursijoje jie nepamatytų. 

„Mes turime priėjimą prie Barselonoje esančios „Sagrada Familia“ bažnyčios, taip pat galime palydėti į restoranus, kurie turi Mišelino žvaigždžių Ispanijos Andalūzijoje ir asmeniškai parodyti keletą muziejų Prancūzijoje, Paryžiuje bei Italijos Florencijoje.

Viskas ko reikia – didesnė žmonių grupė su pakankamai dideliu biudžetu“, – paaiškino G.Sacksas. 

Verslininkas išdavė, kad tokių išskirtinių ekskursijų į pačius žymiausius pasaulio lankytinus objektus kainos svyruoja nuo 9 iki 40 tūkst. dolerių už atostogas.

„Tai nėra tokios ekskursijos, kurias paprastai parduoda agentūros“, – sakė G.Sacksas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.