Vilius Juzikis paskirtas į SEB banko valdybą

SEB banko Stebėtojų taryba banko valdybos nariu ir Verslo bankininkystės tarnybos direktoriumi paskyrė Vilių Juzikį, dabar laikinai einantį SEB banko Verslo klientų ir institucijų departamento direktoriaus pareigas. Valdybos nario pareigas V. Juzikis pradės eiti po to, kai bus gautas banko veiklą prižiūrinčių institucijų leidimas. V. Juzikis banko valdyboje bus atsakingas už verslo bankininkystę.

Ekonomikos ir bankininkystės magistro ir bakalauro laipsnius V. Juzikis įgijo Vilniaus universitete, taip pat yra studijavęs Wallenberg institute (Švedijoje).<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Ekonomikos ir bankininkystės magistro ir bakalauro laipsnius V. Juzikis įgijo Vilniaus universitete, taip pat yra studijavęs Wallenberg institute (Švedijoje).<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 27, 2017, 4:49 PM, atnaujinta Apr 7, 2017, 2:12 AM

„Vilius SEB banko verslo bankininkystės ir kreditų srityse įvairiose pozicijose dirba pastaruosius šešiolika metų ir yra vertinamas dėl gilaus verslo išmanymo, gebėjimo kurti ir palaikyti verslo ryšius su verslo klientais, pasižymi stipriomis lyderio savybėmis“, – sako SEB banko valdybos pirmininkas ir prezidentas Raimondas Kvedaras.

V. Juzikis nuo 2016 metų birželio laikinai vadovauja Verslo klientų ir institucijų departamentui, prieš tai jis beveik keturis metus vadovavo Kredito departamentui, taip pat yra dirbęs SEB grupės kredito padalinyje Švedijoje. Dar anksčiau jis vadovavo bendrovei „SEB lizingas“ ir vadovavo bendrovės integracijos į banko struktūrą procesui. V. Juzikis 2001 m. karjerą SEB banke pradėjo kaip klientų vadybininko asistentas verslo bankininkystės srityje.

Ekonomikos ir bankininkystės magistro ir bakalauro laipsnius V. Juzikis įgijo Vilniaus universitete, taip pat yra studijavęs Wallenberg institute (Švedijoje).

SEB banko valdybos šiuo metu dirba Raimondas Kvedaras, Roberts Bernis, Vaidas Žagūnis ir Aivaras Čičelis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.