Paskirta nauja bendrovės „Enefit“ valdybos narė

Nepriklausomo elektros tiekėjo bendrovės „Enefit“ valdyboje nuo balandžio 1 d. pradėjo dirbti Edita Brazytė, kuri pakeitė kompanijos „Eesti Energia“ atstovą Andrį Avilą. Šiuo metu „Enefit“ valdybos pirmininko pareigas užima Janis Bethersas, „Enefit“ vykdomasis direktorius, joje taip pat darbuojasi „Eesti Energia“ atstovas Karla Aganas.

E. Brazytė bendrovėje yra atsakinga už strateginių verslo plėtros krypčių įgyvendinimą.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
E. Brazytė bendrovėje yra atsakinga už strateginių verslo plėtros krypčių įgyvendinimą.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 6, 2017, 10:50 AM, atnaujinta Apr 13, 2017, 8:52 PM

E. Brazytė bendrovėje yra atsakinga už strateginių verslo plėtros krypčių įgyvendinimą. Prie „Enefit“ E. Brazytė prisijungė 2012 metais, bendrovėje ji iki šiol rūpinosi verslo plėtra, taip pat buvo atsakinga už produktų bei pardavimų vystymą. E. Brazytė yra įgijusi Finansų valdymo magistro laipsnį Mykolo Romerio universitete.

„Edita reikšmingai prisidėjo plėtojant įvairius „Enefit“ projektus Lietuvos ir užsienio rinkose. Tikime, kad šis pokytis valdyboje Editai suteiks galimybę dar labiau įsitraukti į bendrovės veiklą priimant sprendimus dėl tolesnės veiklos plėtros. Jau artimiausiu metu ruošiamės įžengti į dujų rinką, o ateityje, sukūrus atitinkamas sąlygas rinkoje, svarstysime galimybes tiekti elektrą buitiniams vartotojams Lietuvoje“, – sako J. Bethersas.

Per 2016 m. „Enefit“ klientams Lietuvoje pardavė 544,3 GWh elektros energijos ir uždirbo 2,2 mln. eurų pelno. Bendrovės pelnas, palyginti su 2015 m., išaugo apie 10 kartų. „Enefit“ yra antrinė bendrovė, priklausanti didžiausiai Estijos energetikos kompanijai „Eesti Energia“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: prezidentiniai debatai ar parodija?