Prie „Vilniaus prekybos“ vairo stoja jauniausias vadovas įmonės istorijoje

Nuo šių metų kovo 15 d. „Vilniaus prekybos“ valdybą papildė du nauji nariai – Meri Navickė ir Mantas Kuncaitis. Meri Navickė išrinkta ir valdybos pirmininke, o Mantas Kuncaitis paskirtas naujuoju bendrovės vadovu.

   Mantas Kuncaitis savo karjerą pradėjo Londone, kur dirbo konsultantu IBM antrinėje įmonėje „Promontory Financial Group“ ir teisininku tarptautinėje bendrovėje “VHR”. <br> Asmeninio archyvo nuotr.
   Mantas Kuncaitis savo karjerą pradėjo Londone, kur dirbo konsultantu IBM antrinėje įmonėje „Promontory Financial Group“ ir teisininku tarptautinėje bendrovėje “VHR”. <br> Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-03-15 12:18, atnaujinta 2019-03-15 13:03

Buvusi „Vilniaus prekybos“ valdybos pirmininkė ir direktorė Jolanta Bivainytė toliau eis valdybos narės pareigas.

Nuo šiol „Vilniaus prekybos“ valdybą sudaro Meri Navickė (pirmininkė), Jolanta Bivainytė, Jurgita Šlekytė, Rytis Jezepčikas,  Robertas Čipkus ir Mantas Kuncaitis.

Vilniaus prekyba“ tampa vakarietiška, greita, atvira organizacija. Džiugu, kai jauni ir užsienyje įgavę patirties lietuviai grįžta dirbti į Lietuvą, ir tikiu, kad Manto asmeninės savybės puikiai tinka vadovauti atsinaujinančiai „Vilniaus prekybai“, – teigia Jolanta Bivainytė.

„Šį iššūkį priėmiau, nes mane „veža“ galimybė kurti lanksčią ir save ugdančią organizaciją, paremtą lygiaverčiais santykiais su grupės bendrovėmis. Jaučiuosi tvirtai, nes jau kurį laiką „Vilniaus prekybos“ įkūrėjas Nerijus Numavičius pagal mentorystės principus padeda man suprasti šio verslo kūrimosi ištakas bei dalinasi savo patirtimis ir vertybėmis“, – sako Mantas Kuncaitis, naujasis „Vilniaus prekybos“ vadovas.

Mantas Kuncaitis (26 m.) savo karjerą pradėjo Londone, kur dirbo konsultantu IBM antrinėje įmonėje „Promontory Financial Group“ ir teisininku tarptautinėje bendrovėje “VHR”.

Nuo 2018 metų spalio mėnesio ėjo „Metodika“ B.V. teisininko pareigas. Prieš prisijungdamas prie šios įmonių grupės jis dalyvavo Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų partijos veikloje.

M.Kuncaitis Karališkame Londono koledže yra baigęs Europos politinės ekonomikos magistro studijas, Grinvičo universitete įgijo teisės bakalaurą. Jis yra Jungtinės Karalystės lietuvių bendruomenės valdybos narys. Vienas iš Londone įsteigto Psichologinės paramos ir informacijos centro lietuviams įkūrėjų.

Meri Navickė (32 m.) yra „Metodika“ B.V. vadovė. „Metodika“ B.V. yra „Vilniaus prekybą“ ir „NDX Group“ kontroliuojanti bendrovė, kartu atliekanti ir N. Numavičiaus šeimos biuro funkcijas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.