7 priežastys atvykti į Druskininkus žiemą

Druskininkai – gausiai gamtos apdovanotas kurortas. Jau 224 metus jis vertinamas dėl gamtinių ir gydomųjų išteklių. Kurortologijos patirtis, efektyvi mineralinio vandens, purvo ir klimato terapija, turistinė infrastruktūra bei paslaugų kokybės ir kainos santykis prilygina Druskininkus geriausiems Europos kurortams. Druskininkuose 2018 metais svečiavosi rekordinis turistų skaičius, didžiausias per pastaruosius 30 metų. Tūkstančiai žmonių atvyksta čia ištisus metus ieškodami sveikatos, fizinės ir dvasinės pusiausvyros.

 Tūkstančiai žmonių atvyksta čia ištisus metus ieškodami sveikatos, fizinės ir dvasinės pusiausvyros.
 Tūkstančiai žmonių atvyksta čia ištisus metus ieškodami sveikatos, fizinės ir dvasinės pusiausvyros.
 Tūkstančiai žmonių atvyksta čia ištisus metus ieškodami sveikatos, fizinės ir dvasinės pusiausvyros.
 Tūkstančiai žmonių atvyksta čia ištisus metus ieškodami sveikatos, fizinės ir dvasinės pusiausvyros.
 Tūkstančiai žmonių atvyksta čia ištisus metus ieškodami sveikatos, fizinės ir dvasinės pusiausvyros.
 Tūkstančiai žmonių atvyksta čia ištisus metus ieškodami sveikatos, fizinės ir dvasinės pusiausvyros.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jan 28, 2019, 11:22 AM

Kodėl verta apsilankyti šiame kurorte žiemą?

Druskininkų kurorte yra daugiausia sveikatingumo centrų Lietuvoje. Per metus čia išpilstoma net 32,8 milijono litrų mineralinio vandens, atliekama per 400 rūšių įvairiausių procedūrų, naudojama naujausia diagnostikos aparatūra, taikomos retos arba visiškai unikalios terapijos. Norite visapusiškai pasirūpinti savo sveikata? Tuomet jūsų laukia Druskininkai!

Ilgos ir šaltos žiemos viduryje kiekvienas pasvajoja apie poilsį šiltuosiuose kraštuose. Bet ne visada galime sau leisti šešių valandų skrydį ir visą savaitę atostogų. O jeigu būtų galima taip ištrūkti iš kasdienybės tik vienam savaitgaliui? Galima. Jeigu savo svajonėse matote bangas ir palmes – jums į Druskininkus!

Amžinai vasariškame vandens parke oro temperatūra visada siekia 30–31 laipsnį šilumos, o baseinų vandens temperatūra – 26–27 laipsniai. Patirkite, kad gyvenate!

Tradiciškai vasario pradžioje Druskininkus sudrebins olimpinis žiemos festivalis „LTeam“. Šiemet populiariausias žiemos sporto renginys kurortą drebins net tris dienas. Vasario 1–3 dienomis mieste vyks tarptautiniai turnyrai, varžybos ant sniego ir ledo, kiti įspūdingi renginiai. Ekstremaliausias iš jų – lenktynės baidarėmis kalnų slidinėjimo trasa, pasibaigiančios įspūdingu šuoliu į vandens baseiną. Visi bėgimo, slidinėjimo, alpinizmo, šiaurietiškojo ėjimo mėgėjai kviečiami traukti iš spintų žiemos aprangą, tepti slides ir ruošti roges!

Sausio 26, 27 dienomis Druskininkai kviečia į Ledo skulptūrų festivalį. Pirmąją festivalio dieną bus galima stebėti menininkų techninio pasirengimo ir kūrybinio darbo pradžią, kitą dieną – kūrybinį procesą ir ledo skulptūrų ekspoziciją, išdėstytą Druskininkų gydyklų parke. Festivalio metu planuojama sukurti 12 didelių ledo skulptūrų M.K.Čiurlionio darbų ciklo „Zodiakas“ tema, siejamų su Naujųjų metų pradžia, vaizduojančių 12 mėnesių, ir 14 mažųjų skulptūrų M.K.Čiurlionio paveikslo „Pasaka. Karaliai“ tema. Nepraleiskite galimybės pasigrožėti nuostabia ledo pasaka!

Jau septintus metus gruodžio–sausio mėnesiais Druskininkų muzikinio fontano erdvėse eksponuojamas unikalus kalėdinių eglučių parkas. Šiemet jame nušvito net 56 netikėtos kalėdinės kompozicijos, atskleidžiančios druskininkiečių fantaziją ir kūrybiškumą. Originalių formų, gyvos, iš įvairių medžiagų sukurtos kalėdinės eglutės varžosi dėl parko lankytojų simpatijų, o laimėtojai apdovanojami per Padėkos vakarą. Šis parkas neturi analogų pasaulyje!

Šampaniniai pusryčiai, šokolado vonia ir masažas su rožių aliejumi dviem? Jeigu ir jūs taip įsivaizduojate idealų romantišką savaitgalį su mylimu žmogumi, ieškokite ypatingų programų Meilės dienai Druskininkų viešbučių ir SPA interneto svetainėse. Pradėti paieškas rekomenduojame nuo Druskininkų turizmo ir verslo informacijos centro svetainės https://info.druskininkai.lt/ bei profilio @Druskininkai.Kurortas – čia rasite visus reikalingus kontaktinius duomenis ir aktualiausią informaciją.

Žiema ir ankstyvas pavasaris – geriausių kainų sezonas Druskininkuose. Gydomųjų programų kainos sumažėja vidutiniškai apie 20 procentų, atskiroms paslaugoms taikoma iki 40 procentų nuolaida. Siūlome atkreipti dėmesį į vasario 8–24 dienų laikotarpį, nes tuo metu atskirose sanatorijose bus siūlomos ypatingos programos poilsiui su vaikais. Susigaudyti pasiūlymų aibėje ir vėl padės mūsų turizmo informacijos centras. Taigi laikas išsiruošti į Druskininkus su šeima ir draugais! Druskininkų turizmo ir verslo informacijos centras

info.druskininkai.lt

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.