Laimėk kvietimus į „Pildyk draugų festivalį“

Jau kitą savaitę – rugpjūčio 14 d. – Palangos paplūdimį sudrebins „Pildyk draugų festivalis“. Jame – pasaulyje garsių „Hurts“ ir „Gus Gus“ bei lietuvių „Čiulpuonėlių“, Manto ir „G&G Sindikato” pasirodymai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-08-08 15:45, atnaujinta 2018-03-17 12:23

Lrytas.lt skaitytojams „Pildyk“ dovanoja galimybę festivalyje apsilankyti nemokamai. Kviečiame apsilankyti lrytas.lt puslapyje „Facebook“ ir laimėti pakvietimų į „Pildyk draugų festivalį“.

Be to, „Pildyk“ vartotojai festivalio žvaigždžių pasirodymus gali pamatyti už mažiausią kainą - bilietai jiems kainuoja 30 proc. pigiau.

„Pildyk draugų festivalis“ rugpjūčio 14 d. šalia Centrinės gelbėjimo stoties prasidės 14 valandą ir nenurims iki vidurnakčio.

Festivalio žvaigždžių madingųjų britų „Hurts“ dainas „Wonderful Life“, „Stay“, „Better Than Love“ ir daugelį kitų yra girdėjęs turbūt kiekvienas, o atmintinai moka daugelis kokybiškos muzikos mėgėjų. Per pastaruosius keletą metų pabrėžtinu santūrumu pagarsėjęs duetas tapo geidžiamiausia grupe didžiausiuose Europos festivaliuose – 2011 m. Didžiojoje Britanijoje vykusiame tradiciniame Glastonbury festivalyje, kuriame apsilankė 135 tūkstančiai žmonių, „Hurts” pasirodymas buvo pripažintas geriausiu ir aplenkė net tokias pasaulines žvaigždes kaip U2, Beyonce ir „Coldplay“.

Kaskart nenuspėjamus gyvus pasirodymus surengiančius žymius islandų elektroninės muzikos menininkus „Gus Gus“ galima pavadinti muzikinės eklektikos profesionalais. Meistriškai maišydami šokių muziką su elektronika, hiphopą su techno, fanką su hausu, jie nuolat eksperimentuoja ir nesiliauja drąsiai žaisti garsais. Lietuvoje šis kolektyvas visada laukiamas ir itin mėgstamas – jau ne kartą mūsų šalyje viešėję islandai paskutinį sykį Vilniuje koncertavo šių metų kovą. Kartu su Bjork ir „Sigur Ros“ ši grupė patenka į populiariausių pasaulyje Islandijos atlikėjų trijulę.

„Pildyk draugų festivalio“ kaimynystėje įsikūrusi ir linksmintis kvies „Pildyk sala“. Joje – pramogų, geros nuotaikos ir siurprizų užtaisas. Norintys aktyviai praleisti laiką čia dalyvauja sporto varžybose ir žaidimuose su „Pildyk“ komanda. Tuo tarpu ieškantys ramybės patogiai įsitaiso ant sėdmaišių ar prisėdę ant plaustų įmerkia kojas į gaivų jūros vandenį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.