„Studio9“ vilios „The Ball & Chain“, S. Prūsaičio ir kitų atlikėjų koncertais

Po vasaros į Vilnių sugrįžusius miestiečius nenuobodžiauti ragins Gedimino prospekte įsikūręs baras „Studio9“. Lankytojų simpatijas pelniusi vieta pradėti savaitgalius visą rugsėjį kvies jau ketvirtadieniais. Sėkmingai šią vasarą startavusi koncertų serija „Social Live“ pirmąjį rudens mėnesį pristatys dar tris dėmesio vertus pasirodymus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 11, 2012, 2:11 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 8:17 PM

Rugsėjo 13 dieną pozityvia energija „Studio9“ erdves nuspalvins grupė „The Ball & Chain”. Erica Jennings ir Jurgis Didžiulis šįkart scenoje pasirodys lydimi kelių pagalbinių muzikantų – kompaniją šeimyniniam duetui palaikys daugelyje vasaros koncertų kartu groję Jonas Lengvinas bei „Lietuvos balso“ grupės vadovas Marius Leskauskas. Kosmopolitiškas kolektyvas auditoriją pamalonins ne tik debiutinio albumo „The Ball & Chain” dainomis, bet ir šviežiausiais kūrybos vaisiais. Tarp jų – dar 1969-aisiais atliktą ir estrados šlageriu tapusią Chasės Kotlerytės daina „Gera“, kurią Erica bei Jurgis iš naujo atrado visai neseniai ir iškart nusprendė interpretuoti savaip.

Lygiai po savaitės „Studio9“ svečiai išgirs naujausias Sauliaus Prūsaičio kūrybines idėjas. Elektroninio roko hitus „Power Forever“ ar „No Tomorrow“ įdainavęs atlikėjas rugsėjo 20 dieną pristatys „Saul de Saul“ projektą, kuris taps netikėta staigmena prie nežabotos grupės „Happyendless“ lyderio energijos pratusiems muzikos gerbėjams.

Jautrioje ir melancholija alsuojančioje „Far From City Lights“ koncertinėje programoje charizmatiškasis dainininkas kartu su kolegomis atskleis ne vienerius metus kantriai brandintus ir kruopščiai puoselėtus kūrinius.

„Social Live“ rugsėjį 27 šio mėnesio dieną užbaigs „Singing Hindi Zahra” projektas, dedikuotas vienai žymiausių Maroko dainininkių Hindi Zahrai. Pretenzingos ir išlepusios Paryžiaus publikos pripažinimą pelniusios muzikantės kūrybą Vilniuje atgaivins vokalistė Milda Arčikauskaitė bei gitaristė Rūta Dirsytė, o pasirodymo metu skambės dainos ne tik anglų, bet ir egzotiška berberų kalba.

Šalia „Social Live“ koncertų „Studio9“ lankytojams pateiks ne vieną triukšmingą pasiūlymą elektroninės muzikos gerbėjams. „Golden Parazyth“, „Jahcoozi“, „Tiger & Woods” – skambiausi vardai, su kuriais klubo lankytojai turės galimybes susitikti artimiausiais savaitgaliais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.